Befüvesítjük a hátsó kertet és a kert közepén felállított egy kerítést. Azonban a kutyának így minimális helye van, és nem tudom minden nap elvinni sétálni. A kutya ma ismét átnyomta magát, mert nyitva felejtettem a kaput, mikor locsoltam, és olyanokat ordibált, hogy ehhez nagyobb agy kéne, meg hogy még egyszer meglátja, akkor megmérgez. ERRE A KUTYÁRA ÖT ÉVET VÁRTAM. Ő az életem. És amikor ezeket mondtam, hogy fel kellene nőnie, és remélem büszkék rá..a szülei. Erre felvonultam a szobámba, utánam jött és kijelentette, hogy én nekem soha nem lesz jogom ilyeneket mondani és megpofozott. Remegek és sírok. Soha nem pofozott meg. Az apukája/nagypapám novemberben halt meg.
Gondolom az hogy megmérgez, csak elírás és a kutyára mondta, hogy megmérgezI.
Legközelebb csukd be a kaput, nem nagy feladat.
Na lehet lepontozni!
:D
2015. aug. 7. 20:53
2/12 anonim válasza:
Kicsit messzire mentél. Ha novemberben halt meg az apja, akkor még friss az emlék, ne hülyéskedj... Igen, ebben a helyzetben igaza volt apádnak, de valahol Ő provokálta ki a helyzetet. Ergo: ne legyél könnyen provokálható, és ne sértsd várig apádat.
2015. aug. 7. 20:53
3/12 A kérdező kommentje:
De nekem az életem az a kutya. Ő tesz boldoggá. És rá ugrom leginkább. Mégis, hogy lehet rá mérges, mert átment egy olyan kapun, a kertbe, ami eddig az ő területe volt?
2015. aug. 7. 20:56
4/12 anonim válasza:
Nem a kutyára volt mérges, hanem RÁD. A kutya nem tehet róla, csak valahogy a tudomásodra kellet hoznia, hogy tiszteld a munkáját jobban. Ne hibáztasd, nem Ő a hunyó, Te voltál figyelmetlen.
2015. aug. 7. 21:01
5/12 anonim válasza:
No igen, ez a szüleire való utalás pár hónappal édesapja halála után tényleg nem kellett volna, próbáld meg magad a helyébe képzelni:-( Ezenkívül neked a kutya fontos, neki meg a kertje, ha a kutya szétcseszi a a füvesítést, kezdheti elölről (nem olyan olcsó mulatság), vagy nézegetheti a kopár/gazos foltokat. Figyelj jobban oda, és ne szövegelj vissza (pláne ilyeneket), ha egyszer nincs igazad.
2015. aug. 7. 21:01
6/12 anonim válasza:
"Te voltál figyelmetlen."
És ha valaki figyelmetlen, akkor neki jár a pofozás? Holnap akkor ki fogok osztani én is párat.
2015. aug. 7. 21:02
7/12 A kérdező kommentje:
Csak olyan nagyon rosszul esik. Mert nem vettek fel a megfelelő középiskolába, és hónapokig piszkált azzal, hogy én egy szar vagyok..és az is olyan szinten a lelkemben van..
2015. aug. 7. 21:03
8/12 A kérdező kommentje:
Ilyen még soha nem történt. De jó ideje nagyon agresszív és arrogáns, beleőrült az apukája halálába, és azt hittük, így jobban fog minket tisztelni, mert amikor én születtem, akkor halt meg a testvére. Tehát, így hogy mindenkijét elvesztette, azt hittük, minket jobban fog tisztelni és megbecsülni. Anyukám is mostanában folyton veszekszik vele, mert én vagyok a legkisebb (14 éves) és itthon vagyok nyáron, és állandóan rajtam tölti ki a dühét.
2015. aug. 7. 21:05
9/12 anonim válasza:
Megértelek, mivel 12éves vagy. Azt tanácsolnám, ereszd szélnek azt a dögöt és mást válassz aki a mindened lesz. És többet foglalkozz a tanulással.
2015. aug. 7. 21:20
10/12 anonim válasza:
1. Soha senkinek nincs joga megütni a másikat. Nem,nincs kifogás és nincs melléduma. Kiprovokálni sem lehet. Egyetlen jogos pofon az önvédelem. Ezt jól jegyezd meg! Amit most kaptál,primitív erőfölény fitogtatás, semmi más. Apukád elvetette a súlykot. Vigyázz a kutyádra,hogy ne dühítse fel jobban,és te is kerüld, amìg nem leszel elég nagy ahhoz,hogy otthagyd a francba.
( Megjegyzem anyaként,hogy ha a férjem egyszer is ilyet merne tenni a gyerekeinkkel, nem tenné zsebre, amit tőlem kapna érte. Anyukád gyenge jellem lehet, ha megél egy agresszív ember mellett. A kifogásokkal meg tele a padlás. Teljesen lényegtelen,kije mikor halt meg. Ìgy normális ember nem viselkedik.) N32
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!