Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Lakhatási probléma?!

Lakhatási probléma?!

Figyelt kérdés
Barátommal egy éve élünk együtt annak a lakásban amit testvérével közösen örökölt. Amikor beköltöztünk testvérével meg lett beszélve, hogy ő még egy ideig nem akar külön költözni, még csak most megy egyetemre és amúgy is van még egy másik öröklött lakásuk is, ha mégis akarna mehetne oda. Azonban nemrégiben megjelent, hogy ő mégis itt élne, mert a szülők kevés pénzt adnak neki és elege van ebből és amúgy is övé a lakás. Csak ezt az egészet úgy értelmezi, hogy most akkor mi eltartjuk. Nem takarít, állandóan megeszi a kajánkat, azt is amit mondjuk másnapra főzök magunknak, hogy legyen mit vinni a melóba. Reggelre hűlt helye van. A számlákba nem ad bele, ahogy bevásárlásokra se, mert nem adnak erre elég pénzt a szülők. Nekünk kezd kicsit ez így sokba kerülni. Megmondtam, hogy én költözök, a párom is jöhet ha akar de én még nem akarok "gyereket" örülök, hogy magunkat fent tudjuk tartani. Most a testvér kiakadt, mert kiderült, hogy a berendezési tárgyak nagy része az enyém és vinnénk azt is. Szerintetek is csak a költözés a megoldás? (Albérletbe vagy haza a szülőkhöz, mert a másik lakáson akkora tartozás van, amit mi nem tudunk kifizetni.)

2015. aug. 1. 14:27
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
54%
Utolsó, te miért nem olvasol, mielőtt válaszolsz??? A kérdező leírta már, hogy SEMMIBE nem száll be a gyerek. Nem csak főzni kell rá, hanem olyan, mint egy magatehetetlen 5 éves. Aki mellesleg fogyasztja a rezsit, és ezt is a kérdezőék állják.
2015. aug. 3. 08:28
 32/32 A kérdező kommentje:
Persze, hogy ingyen élek csak én vittem gyakorlatilag minden berendezési tárgyat. :D Ha ingyen élnék nem fizetném a számlák felét se. Szerintem sok fiatal pár így kezdi el a közös életét, ha van olyan szerencsés az egyik fél, hogy örököljön egy lakást. Menjünk azért albérletbe, hogy ne legyek ingyenélő? :D
2015. aug. 3. 15:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!