GoatSheepDog kérdése:
Miért tojnak le minket magasból a rokonaink?
Figyelt kérdés
Még emlékszem azokra az időkre mikor majdnem minden héten meglátogattak minket (akkor 5-6 éves voltam). De ahogy telt az idő, egyre inkább nem törődtek velünk. Aztán vérszerinti édesapám rákot kapott, a korházban kezelték, és hónapokkal később elhunyt. Aztán eljöttek a temetésére, de akkor sem álltak szóba velünk. Azután anyukámnak lett párja és most már ott vagyunk mint ha ott sem lennének.
Anyukámékat ez rosszul érinti. Hozzáteszem hogy ez már néhány éve tart. Én egy 14 éves fiú vagyok.
2015. júl. 8. 11:34
11/12 anonim válasza:
"... és most már ott vagyunk mint ha ott sem lennének. ..." Nehéz ez a magyar nyelv. Nem csodálom, hogy nem értenek meg téged.
12/12 anonim válasza:
Ha ti mentek hozzájuk és nem viszonozzák akkor sajnos nincs mit tenni.
Ha nagyon frusztrál ez titeket üljetek le velük megbeszélni hogy miért van ez, hátha tudnak változtatni rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!