Ha közeli ismerőseink, rokonaink tudják, hogy antialkoholisták vagyunk, miért kapunk rendre italokat és italospohár készletet?
Karácsonyra, szülinapra, karácsonyra, vendégségbe.
Vendégeskedés is szökőévente van nálunk, akkor se iszik senki, mi azért nem, mert nem szoktunk, akik jönnek meg autóval vannak vagy kicsi gyerekkel( mint mi is).
Első!
Ha bunkók lennének, nem vinnének semmit!
Mivel nem járunk sehova, nem tudjuk kinek továbbadni. Kb. 40 üveg lötty van a szekrénybe.
Az üvegpoharak( kb 8-9 doboz) a padláson tárolódik.
Szerintem, felesleges olyanra költeni, amit tudják, hogy nem tudunk használni. Még akkor is, ha továbbadott.
Ha nagyon megszorultok, majd eladjátok a piákat! :) Addig gyűjtsétek szorgalmasan, még a végén milliókat kaszáltok! :D
Boldog új évet!
Ez legyen a legnagyobb problémátok
ajándék lónak ne nézd a fogát egyrészt,másrészt az,hogy arra költenek amit ti úgy se használtok,az már az ő bajuk. Én sem tartom számon az összes rokonomat,hogy láttam e valaha alkoholt inni,a szándék a fontos nem? Hogy gondoltak rátok,és vittek valamit. Persze vannak olyan emberek is ,akik mindent csak kritizálni tudnak,ha nem visznek ajándékot az a baj,ha csokit visznek akkor "hát ezek olcsón megakarták úszni" ,ha piát visznek "dehát mi nem is iszunk alkoholt" ,és itt kb ki is fújt mit lehet vendégségbe ajándékot vinni,ékszert vagy valami értékesebbet nem szokás,a házi sütemény szintén keltheti azt a benyomást,hogy nem akartak pénzt áldozni rátok,kávézni sem mindenki szokott ennyi erővel
first world problems:D
nem vendégségbe hozzák, hanem ez az ajándék pld karácsonyra
ennyi erővel drogot vagy cigit is hozhatnának, azt se használtunk soha
és mivel mi nem iszunk, ne jöjjön ide hozzánk részegeskedni senki...amúgy meg nem is jár hozzánk senki emberfia, aki inna alkohol...ezért is érthetetlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!