Tiffany16 kérdése:
Létezik-e, hogy letilthatott engem úgy egy Facebook ismerősöm, hogy semmi mást ne lássak, csak az új ismerettségeit az üzenőfalon? És ha új Facebookot csinált, akkor ha onnan mindenhogyan letiltott, akkor a közös ismerőseink közt se tudom megnézni?
Figyelt kérdés
Létezik -e olyan hogy egy Facebook ismerősöm egy bizonyos idő után az üzenőfalát ha megnézem akkor csak az új ismerettségeit lássam?De az eddigi bejegyzései mind ott vannak.Csak egy bizonyos naptól nem .2011. aug. 18. 08:46
1/2 anonim válasza:
Ez pontosan így van bármilyen hihetetlen is! Én is így jártam! :)
2/2 A kérdező kommentje:
de viszont az utolsó bejegyzése az augusztus 11-én volt.azóta csak az új ismerettségeit látom.De ha letiltott volna az üzifaláról akkor a korábbi bejegyzései meg miért olvashatóak????
2011. aug. 20. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!