Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit csináljak hogyha minden...

Mit csináljak hogyha minden ünnepen jönnek rokonaink Borsodból és abból áll az egész nap hogy szidják a romákat?

Figyelt kérdés
Most reggel érkeztek meg, már a 2. mondatuk rasszista volt.
2015. ápr. 5. 09:17
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
89%
Költözz te is Borsodba, akkor majd te is megismered a romákat és megérted, hogy mi is a baj velük.
2015. ápr. 5. 09:22
 2/17 anonim ***** válasza:
60%
Korod/koruk? Rokoni kapcsolatotok?
2015. ápr. 5. 09:23
 3/17 anonim ***** válasza:
48%

Elhiszem, hogy nem jó ezt hallgatni, javasold rokonaidnak, költözzenek el onnan.

Minden ember nyugalomra, meg harmonikus életre vágyik.

2015. ápr. 5. 09:29
 4/17 anonim válasza:
97%
Elsővel értek egyet. Egyszer próbáld ki, hogy ti mentek hozzájuk mondjuk egy hétre. Amíg ott vagytok, alaposan nézzetek szét a városban.
2015. ápr. 5. 09:54
 5/17 anonim ***** válasza:
76%

Na, hát ezt megértem,én is ott lakom.

Egy kis együttérzést azért tanusíthatnál

!!!

És mi lenne, ha mindenki elköltözne ezekről a vidékekről,és mondjuk,előbb utóbb melléd is költözne egy pár, mert már ott se férnének el, ahonnan elüldözték a magyarokat?

Szép lenne, ha mindenki B.p.en lakna, vagy olyan környéken,ahol nincsenek...

Kinek ,és hogy adnák el a házaikat, ahol eddig laktak?Mindenki nem tud máshol lakást venni sokkal többért, minrt amennyit érnek errefelé a házak...

Albérletbe menjen mindenki, öregségére is?munka se biztos ,hogy lenne annyi...

Szóval gondolj bele,ok nélkül biztos nem panaszkodnának rájuk.

de tudod, puding próbája az evés...költözz 1 hétre hozzájuk:)

2015. ápr. 5. 09:56
 6/17 anonim ***** válasza:
66%
Én megértem a Kérdezőt, ez borzasztó idegesítő lehet. Tök függetlenül attól, hogy igazuk van-e, vagy sem: ki a fene akarja minden ünnepekkor ezt hallgatni!?!? Senki!
2015. ápr. 5. 09:58
 7/17 anonim ***** válasza:
66%

Gondolom nem jókedvükben panaszkodnak, de valakinek ki kell beszélniük magukat.

Hány éves vagy, kérdező?

2015. ápr. 5. 10:04
 8/17 anonim ***** válasza:
56%
Ez nem rasszizmus, hanem az igazság. Legközelebb te latogasd meg őket Borsodban és mindent megértesz. Nem egy leányálom ott élni. Este nem mehetsz ki az utcára, szülőként pedig retteghetsz, hogy iskolából hazafelé jövet mikor támadják meg a gyerekedet. Amíg nem voltam Kazincbarcikán addig én is olyan naív és elképesztően elfogadó voltam ezzel az etnikummal, na meg a másik közkedveltel is, mint te. Aztán megtanultam a leckét, a saját bőrömön. Ettől még nem vagyok rasszista, hiszen rengeteget utazok, ezért sok japán, kínai, mongol és egyéb eltérő származású barátom van. Csak az általad említett és a zs betűvel kezdődőket kerülöm el, jó nagy ívben.
2015. ápr. 5. 10:04
 9/17 anonim ***** válasza:
89%
Az én rokonaim is ott laknak, mégis van bennük annyi kultúra, hogy nem áll az egész nap ebből a témából...menj ki onnan aztán ha megsértődnek így jártak.
2015. ápr. 5. 10:07
 10/17 anonim ***** válasza:
50%

Sorsod Borsod! ;)

Amúgy engem is tud idegesíteni ha vendégek nem tudnak csak panaszkodni.

Ritkábban találkozok Velük. Ennyi.

Amúgy Te borsodi vagy? Mert ezt tényleg csak az érti aki benne van.

Mindenesetre nyugodtan mondd meg,hogy "Más nem történt?"

;)

Ha megharagszanak nen kell többet hallgatnod,ha meg észreveszik akkor kevesebbet.

2015. ápr. 5. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!