Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért tojnak le minket magasbó...

GoatSheepDog kérdése:

Miért tojnak le minket magasból a rokonaink?

Figyelt kérdés

Még emlékszem azokra az időkre mikor majdnem minden héten meglátogattak minket (akkor 5-6 éves voltam). De ahogy telt az idő, egyre inkább nem törődtek velünk. Aztán vérszerinti édesapám rákot kapott, a korházban kezelték, és hónapokkal később elhunyt. Aztán eljöttek a temetésére, de akkor sem álltak szóba velünk. Azután anyukámnak lett párja és most már ott vagyunk mint ha ott sem lennének.

Anyukámékat ez rosszul érinti. Hozzáteszem hogy ez már néhány éve tart. Én egy 14 éves fiú vagyok.

2015. júl. 8. 11:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%
Ti kerestétek őket?
2015. júl. 8. 11:34
 2/12 anonim ***** válasza:
75%
Ti hányszor voltatok látogatóba?
2015. júl. 8. 11:44
 3/12 anonim ***** válasza:
84%

Hát keressétek ti őket.

Lehet, hogy ők is azt érzik, hogy ti tojtok rájuk.

2015. júl. 8. 12:04
 4/12 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem te nem látsz a színfalak mögé, még nagyon gyerek voltál/vagy, és nem osztják meg veled a részleteket. Valami feszültség van köztük. Ok nélkül senki nem tojik a másik fejére. Főleg nem temetésen.
2015. júl. 8. 12:07
 5/12 anonim ***** válasza:
40%

minket is lesz.rnak a rokonaink.

eleinte kerestük őket, aztán ők meg nem, így hát mi is lesz.rjuk őket.

amúgy is ki nem állhatom, amikor itt vannak

2015. júl. 8. 12:07
 6/12 A kérdező kommentje:
Mi látogattuk őket amennyiszer tudtuk egyszer min. egy hónapban
2015. júl. 8. 12:09
 7/12 A kérdező kommentje:
Az igaz hogy nem láttam/látok be a színfalak mögé, mégis azt szeretném hogy újra jó kapcsolatban legyünk. :)
2015. júl. 8. 12:12
 8/12 anonim ***** válasza:
81%
Mi alapból se voltunk nagyon összetartóak, de az idővel ez csak romlott. Gyerekként én is sokat jártam mindenfelé rokonokhoz, ma már egyáltalán nem. Meghaltak a nagyszülők is mindkét oldalról, a nagybátyám, nagynéném is, és még pár rokon akikkel néha összejártunk. Szüleim megöregedtek, már nem mozdulnak ki annyit mint régen. Minden változik, ez az élet része.
2015. júl. 8. 12:14
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerintem is lehetnek olyan - kimondott vagy kimondatlan - feszültségek, amikről nem tudsz. Sok múlik a házastársakon, vannak olyanok, akik szisztematikusan szétrombolják a másik fél rokoni kapcsolatait. Vagy egyszerűen attól féltek, hogy segítséget akartatok kérni, és nem tudnak vagy nem akarnak segíteni, most meg már nehéz felvenni az elejtett fonalat.
2015. júl. 8. 12:15
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Ők apukád rokonai, akikről írsz?

Talán azzal, hogy apukád meghalt, eltűnt az a szoros kapocs, ami volt köztetek.

Másrészt a kis gyerekek nagyon össze tudják hozni a családot. Mi is akkor sokkal gyakrabban jártunk össze, amikor kicsik voltunk. Az is igaz, hogy akkor még nem volt ennyire rohanó a világ, nem volt ennyi gond, több idő volt kikapcsolódásra a szüleinknek.

Mi attól mondjuk még tartjuk a kapcsolatot, nem kellenek ehhez már a szülők, nem vagyunk kisgyerekek :)

Te is nyugodtan megkeresheted az unokatesóidat.

2015. júl. 8. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!