Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Jönnek hozzánk a finn rokonain...

Jönnek hozzánk a finn rokonaink. Hogyan kell fogadni őket? 16/f

Figyelt kérdés
Anyukám finn és a rokonai jönnek hozzánk vendégségbe jövő héten.Anyukám tud magyarul de a rokonai nem ezért angolul fogunk beszélgetni.Azzal nincs is gond mert mindhárman tudunk angolul,de mégiscsak "más emberek".Régen voltunk kint náluk,de akkor még nagyon kicsi voltam nem is nagyon emlékszem rá.Anyukám nővére a férje és a velem egyidős lánya jön.Szeretnék velük összebarátkozni,de nem tudom hogy csináljam.Valakinek valami tipp esetleg hogy mivel lehetne nekik kedveskedni?Vagy minek örülne egy 16 éves finn lány?
2015. márc. 25. 19:50
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Anya mondta hogy szeretik a tejes dolgokat.Esetleg valami süti?
2015. márc. 25. 19:54
 2/16 anonim ***** válasza:
83%

Nem bántásból, de hogyhogy nem tudsz finnül, ha ez anyukád anyanyelve? :O

Amugy ugyanolyan emberek, mint mindenki más, nincs nagy különbség.

2015. márc. 25. 20:22
 3/16 anonim ***** válasza:
81%
hat tuti befuto otletem nincs, de ha o is vevo az ismerkedesre, akkor esetleg mutass neki latvanyossagokat ( pesten konnyu, talan annak kornyeken is van valami megnezheto, ahol laksz), kicsit ismertesd meg a magyar kulturaval , kostoljatok egyutt magyar kajakat, vagy fozzetek egyutt finn eteleket otthon, ha o nem tud, akkor recept alapjan , netrol. egyebkent nem hiszem, hogy sok mindenben mas egy finn lany, mint egy nem finn, szval egy atlagos magyar 16 eves lanynak szant programokkal ot is elszorakoztathatod. :)
2015. márc. 25. 20:24
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy 2-es írta, add önmagad, semmi értelme a képmutatásnak. Legyél kedves, és készüljetek az érkezésükre. Gondolom rengeteg étellel/itallal/házi készítésű sütivel várjátok őket, ahogy ilyenkor szokás.

Miért nem beszéled anyukád anyanyelvét,ez több mint érdekes.....

Ismered amúgy a rokonokat?

2015. márc. 25. 20:27
 5/16 A kérdező kommentje:
Anya itt él már régóta és engem csak magyarul tanítottak.Na meg angolul később :) tudok pár dolgot finnül de nem társalgási szinten.Már arra is gondoltam hogy taníthatnánk egymást biztos jó elfoglaltság lenne.
2015. márc. 25. 20:46
 6/16 anonim ***** válasza:
75%
Jó magyar házi pálesz.Annak örülni fognak.
2015. márc. 25. 21:06
 7/16 anonim ***** válasza:
37%
Meg valami igazi jó magyaros étel.Paprikás krumpli vagy valami hasonló.
2015. márc. 25. 21:07
 8/16 anonim ***** válasza:
24%
ideje elkezdened finnül tanulni, nagy hiba volt, hogy anyukád nem tanított rá :(
2015. márc. 25. 21:10
 9/16 anonim ***** válasza:
36%

miért nem kérdezed meg anyukádat,hogy mit illik,meg mit nem.

ez tényleg furcsa,hogy ilyenekre nem tanított meg,és még a saját anyanyelvére sem

2015. márc. 25. 21:10
 10/16 anonim ***** válasza:
57%
Inkább olyannal kéne kedveskedni, amit ők személy szerint szeretnek. Én magyar vagyok, de ha valaki kolbásszal kedveskedne, feldugnám a popsijába.
2015. márc. 25. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!