Szülők! Mit szólnátok, ha a fiatoknak a barátnője finn lenne?
Figyelt kérdés
És komolyan gondolják a dolgot,idővel össze is házasodnának.Nem örülnétek hogy bekerülne a családotokba?#finn barátnő
2015. jan. 4. 12:34
1/23 anonim válasza:
Magasról tennék rá!
Szeressék egymást, tudjon kultúrlényként viselkedni és kész.
2/23 anonim válasza:
Beprókáloznék nála, hátha én is kahatnék egy szeletet a tortából.
3/23 anonim válasza:
Ez miert lenne baj? Az en felesegem eszt es azt leszamitva h nyelvi akadalyok vannak a szulokkel, semmi bajuk nincs vele
4/23 anonim válasza:
melyik finn? Az őslakos szőke finn, vagy a muzulmán bevándorló?
5/23 anonim válasza:
Miert kene hogy ez egyaltalan felmeruljon, mint akadaly vagy 'hozzaszolnivalo'? Ha egymast megertik es elfogadjak (mindket ertelemben), nem mindegy milyen nemzetisegu?
6/23 anonim válasza:
A suttyóság ilyen mértékeket öltött, hogy már nem csak a cigányokat, zsidókat, románokat, pirézeket utáljátok hanem az északi népeket is?
Szép jövő elé néz egy ilyen társadalom...
7/23 anonim válasza:
én örülnék neki ha lenne más nemzetiségű a családban (nem a romákra gondolok). a finnek kulturáltak, rendkívül szorgalmasak,kitartóak, vannak céljaik. az egyik legbecsülendőbb nép.
nem mellesleg örülnék,hogy az unokáim a világ egyik legjobb oktatási rendszerében nevelkednének, és kikerülnének (vagyis bele se kerülnének) a magyar rendszerbe
8/23 anonim válasza:
Ha szeretik egymást én boldog lennék. Bár én a cigányokon kívül bármelyik népet szívesen látom a családunkban, van is jópár nem magyar rokonunk.
9/23 anonim válasza:
Én örülnék neki és kiköltöznénk oda mindannyian, sokkal jobb lenne az egész családnak. Imádom a finn nyelvet és azt a nyugalmat, ami ott van.
10/23 anonim válasza:
Már a kérdés is baromság, nem értem miért számít ez. Finnország tudtommal jobb gazdaságilag mint mi, tehát nem hinném hogy az állampolgárságra gyúrna a barátnő. Az ő dolga. Áldásom rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!