Szülők! Mit szólnátok, ha a fiatoknak a barátnője finn lenne?
Figyelt kérdés
És komolyan gondolják a dolgot,idővel össze is házasodnának.Nem örülnétek hogy bekerülne a családotokba?#finn barátnő
2015. jan. 4. 12:34
21/23 anonim válasza:
Remélném, hogy tud angolul, vagy németül, és pár szót én is megtanulnék finnül. De erre inkább a fiamnak kell gondolnia, hiszen ő tervez vele közös életet, illetve neki kell majd fordítania, ha valamit nem értek:)
A testvérem párja francia, egy mukkot nem beszél angolul, vagy németül, magyarul is csak pár szót, én pedig nem beszélek franciául, csak szintén pár szót. Tesóm fordít, mikor elfárad, activityzünk:D nem mondom, hogy nem zavaró, de akit zavar, az tegyen ellene, így mivel engem zavar, én fogok megtanulni annyira franciául, hogy alapszinten tudjunk kommunikálni (pedig aztán a franciáért nagyon nem vagyok oda...).
22/23 anonim válasza:
Semmi baj nincs ezzel. Az a lényeg, hogy szeressék egymást. Ha végül házasság lenne a dologból, úgyis meg fog a lány tanulni magyarul, még akkor is, ha nem nálunk telepednek le. Meg pár szót ti is megtanultok majd úgyis automatikusan finnül, ha beszélgettek vele. Így megy ez. :)
23/23 anonim válasza:
Nekem finn-német félvér barátnőm van. Már nem is vagyunk szűzek, természetesen egymástól. :-) Szeretném ha ő lenne a feleségem, ami nem is kizárt régóta ismerjük egymást, nincsenek titkaink. Gyönyörű, imádom a szőke haját, a hófehér bőrét és a kék szemeit. Nagyon kedves és nagyon jószívű. Mindenkit szívesen látok a családomban kivéve a zsidót és a cigányt. Ez a kettő nép eléggé meg van bélyegezve, nem kellene ez az unokáimra is. Másrészt pedig azért a kolbász sem sajtból készül és a körtét sem cseresznyével oldjuk. Keresztények vagyunk, ezért nem zsidókat szeretnék a családomba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!