Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ikertestvérek szeretik egymást?

Ikertestvérek szeretik egymást?

Figyelt kérdés
Tényleg több van köztük, mint a rendes testvéreknél?

2015. júl. 6. 12:40
 1/10 anonim ***** válasza:
46%
Hogy érted, hogy több?
2015. júl. 6. 13:16
 2/10 anonim ***** válasza:
34%

Igen, egy méhben fejlôdtek, életük elôtt már együtt vannak. Ez kihat az egész életre.

Néha szerelem is kialakulhat. lásd: Trónok Harca (Cercei és Jamie) :)

2015. júl. 6. 13:31
 3/10 anonim ***** válasza:
87%
Az egyik exemnek iker testvére van, de utálják egymást.
2015. júl. 6. 13:52
 4/10 anonim ***** válasza:
89%
#2 Nagyon okos lehetsz, ha egy tévé sorozatból vonsz le következtetéseket. Menj inkább nézd tovább, ahelyett, hogy hülyeségeket hordasz itt össze.
2015. júl. 6. 14:20
 5/10 anonim válasza:
44%

Úgy szeretik, vagy utálják egymást, mint egy sima testvér is tudja egymást. Ez nem attól függ, hogy iker-e.

Sok múlik a neveltetésen, környezeten. Mivel egyidősek, így azok az apró dolgok, amik miatta egy különböző életkorban lévő testvérpárt más környezeti, neveltetésibeli dolgok érnek, nem hatnak úgy rájuk. Ha még hasonlítanak is egymásra, akkor vagy "kihasználják" ezt, ehez az szükséges, hogy jobban összetudjanak dolgozni/gondolkodni, talán emiatt érzik néha azt az emberek, hogy az ikrek jobban megértik egymást.

De ha állandóan összetévesztés, egymáshoz hasonlitgatás éri őket gyerekkorba, és mégis annyira ellentétesek belsőleg, gondolkodásmódban előfordulhat, hogy nem lesznek annyira közelállóak.

Ha szerelemre gondolsz, azt nem tudom.

2015. júl. 6. 14:39
 6/10 anonim ***** válasza:
70%
Én csak a saját egypetéjű ikreimről tudok írni. Igaz, 2 és fél évesek, de nagyon össze vannak nőve. Képesek egymást megtépni, megharapni, aztán 1 perc múlva a sértett fél a másiknak is kéri a csokit.....szavak nélkül is értik egymást. Bizonyos szempontból tényleg több van köztük, mnt sima testvérekél.
2015. júl. 6. 14:40
 7/10 anonim ***** válasza:
59%
Én is iker vagyok, de semmivel sem erősebb a ködődés köztünk mint mondjuk a fiatalabb tesómmal. Testvér és kész. Ez a különleges kapocs szerintem nem igaz. Amúgy kétpetéjűek vagyunk és különneműek úgyhogy üzenném a kettesnek, hogy fuck off. Hogy lehet ilyen hülyeséget leírni?
2015. júl. 6. 15:00
 8/10 anonim ***** válasza:
57%
Egyáltalán nem szeretik vagy gyűlölik jobban egymást, mint a "sima" testvérek. Aki ezt állítja, hazudik. Nálunk van a családban több is, egyik pár 40 éve nem beszél egymással, másik pár úgy ahogy meg van, egy évben kétszer találkoznak karácsonykor, meg a szüleik születésnapján talán, de nem is beszélnek telefonon sem, nem igazán tartják a kapcsolatot.
2015. júl. 6. 15:25
 9/10 anonim ***** válasza:
90%

Egypetéjű iker fiaimat épp most nyaraltatom külön a nagyszülőknél, hogy ne marják folyton egymást. 24 óra elteltével az itthon maradt iker már hiányolta a testvérét, meg folyton telefonálni akar vele. De ha hazajönne, megint harcolnának, ez tuti. Mondjuk ők még gyerekek, remélem, később jobban ellesznek egymással.

Vagy egy kisebb testvérük, ha őt kell nyúzni, akkor természetesen nagy az egyetértés az ikrek közt.

2015. júl. 7. 08:35
 10/10 anonim ***** válasza:

én tegnap olvastam arról, hogy telepátia is lehet köztük, kísérletek bizonyítják pl elaltatják az egyiket, a másik 100 km-rel arrébb szintén hosszú, mély álomba szenderül, ha az egyiktől vért vesznek, a másik alkarjén is megjeleneik egy piros pötty, stb

asszem hadi célirányban is foglalkoznak ezzel a tudósok

2015. aug. 18. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!