Rossz gombot nyomtam meg nem fejeztem be, szóval, b nak, kislányának gúnyol. Meg azt mondja, hogy egy férfi nem irodában ül, hanem fizikai munkát végez.
2015. júl. 2. 12:12
2/8 anonim válasza:
szilvás buktát,mert azt szeretem.
2015. júl. 2. 12:24
3/8 gyevickie válasza:
Szerintem ne foglalkozz vele! Ha szóba kerül a hagyd ott. Ha ennyire rád szállt, nem fogja magát észrevenni. Előbb utóbb talán nem lel majd örömet a cikizésedben, ha nem ugrasz rá.
Nem értem ezeket a hülye sztereotípiákat, hogy ügyintéző csak nő lehet. Találkoztam én már nem egy ügyintéző férfival hivatalokban, bankokban. Mellesleg ha elvégzed ezt a sulit egy csomó irányba tudsz majd szakosodni. Pl. pénzügyi ügyintéző, tb ügyintéző, banki ügyintéző, pályazatíró és még sorolhatnám, amihez nagyon jól jön a számítógépes és az ügyviteli ismeret.
Sehol nincs megírva, hogy férfi csak fizikai munkás lehet. Tanulj, szeresd a szakmád, végezd el becsülettel és ne hallgass a "szamár" unokatesóra!
2015. júl. 2. 12:44
4/8 anonim válasza:
Egy fizikai munkás véleményére sose hallgass, ezt jegyezd meg! Nem véletlenül fizikai munkás, ha érted.
2015. júl. 2. 13:02
5/8 anonim válasza:
Tehát te, aki 20-30 lánnyal vagy körülvéve, nap mint nap velük lógsz, ők a barátaid, és - feltételezem- elkényeztetnek, mint egyetlen fiút, mégis te vagy meleg. És az unokabátyád nem látja, hogy neked jó ennyi csajjal körülvéve lenni. (Nyilván nem ez motivált a szakmaválasztásnál, de ha erre hegyezed ki a mondandódat, akkor talán lekopik rólad.)
Amúgy meg le kell kakkantani a srácot.
2015. júl. 2. 18:29
6/8 A kérdező kommentje:
Igen, jól el vagyok velük :) Eleinte kicsit fura volt, de azóta nagyon jó osztályt alkotunk, ketten voltunk fiúk, de a másik srác szülei elköltöztek Dunántúlra így egyedül maradtam :) Amúgy csak 17 lány van ;)
2015. júl. 2. 18:41
7/8 anonim válasza:
Beza. Használd az eszed. Tedd iriggyé Izomagyat. Közöld vele, hogy míg ő megdolgozik egy-egy csajért, neked napi szinten ajánlkoznak csak az osztályból. Azt "ölég" jó a felhozatal. És akkor még nem említetted a többi évfolyamot. Őszerinte mi a túrónak akartál oda menni?! Ha a másik nemet kedvelő lennél full fiú osztályban próbálkoznál. Nemde?
2015. júl. 2. 19:18
8/8 anonim válasza:
Csak irigykedik a proli, tegyél rá nagy ívben. Meg mesélj sztorikat a sunákról, akik rád másznak napi szinten.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!