Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit csináljak az unokabátyámmal?

Mit csináljak az unokabátyámmal?

Figyelt kérdés
Ügyviteli szakra mentem, mint gépíró szövegszerkesztő. Én vagyok az osztályban az egyetlen fiú. Az unokabátyám meg mindig le b..z.z

2015. júl. 2. 12:08
 1/8 A kérdező kommentje:
Rossz gombot nyomtam meg nem fejeztem be, szóval, b nak, kislányának gúnyol. Meg azt mondja, hogy egy férfi nem irodában ül, hanem fizikai munkát végez.
2015. júl. 2. 12:12
 2/8 anonim válasza:
23%
szilvás buktát,mert azt szeretem.
2015. júl. 2. 12:24
 3/8 gyevickie válasza:

Szerintem ne foglalkozz vele! Ha szóba kerül a hagyd ott. Ha ennyire rád szállt, nem fogja magát észrevenni. Előbb utóbb talán nem lel majd örömet a cikizésedben, ha nem ugrasz rá.

Nem értem ezeket a hülye sztereotípiákat, hogy ügyintéző csak nő lehet. Találkoztam én már nem egy ügyintéző férfival hivatalokban, bankokban. Mellesleg ha elvégzed ezt a sulit egy csomó irányba tudsz majd szakosodni. Pl. pénzügyi ügyintéző, tb ügyintéző, banki ügyintéző, pályazatíró és még sorolhatnám, amihez nagyon jól jön a számítógépes és az ügyviteli ismeret.

Sehol nincs megírva, hogy férfi csak fizikai munkás lehet. Tanulj, szeresd a szakmád, végezd el becsülettel és ne hallgass a "szamár" unokatesóra!

2015. júl. 2. 12:44
 4/8 anonim ***** válasza:
61%
Egy fizikai munkás véleményére sose hallgass, ezt jegyezd meg! Nem véletlenül fizikai munkás, ha érted.
2015. júl. 2. 13:02
 5/8 anonim ***** válasza:

Tehát te, aki 20-30 lánnyal vagy körülvéve, nap mint nap velük lógsz, ők a barátaid, és - feltételezem- elkényeztetnek, mint egyetlen fiút, mégis te vagy meleg. És az unokabátyád nem látja, hogy neked jó ennyi csajjal körülvéve lenni. (Nyilván nem ez motivált a szakmaválasztásnál, de ha erre hegyezed ki a mondandódat, akkor talán lekopik rólad.)

Amúgy meg le kell kakkantani a srácot.

2015. júl. 2. 18:29
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen, jól el vagyok velük :) Eleinte kicsit fura volt, de azóta nagyon jó osztályt alkotunk, ketten voltunk fiúk, de a másik srác szülei elköltöztek Dunántúlra így egyedül maradtam :) Amúgy csak 17 lány van ;)
2015. júl. 2. 18:41
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Beza. Használd az eszed. Tedd iriggyé Izomagyat. Közöld vele, hogy míg ő megdolgozik egy-egy csajért, neked napi szinten ajánlkoznak csak az osztályból. Azt "ölég" jó a felhozatal. És akkor még nem említetted a többi évfolyamot. Őszerinte mi a túrónak akartál oda menni?! Ha a másik nemet kedvelő lennél full fiú osztályban próbálkoznál. Nemde?
2015. júl. 2. 19:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Csak irigykedik a proli, tegyél rá nagy ívben. Meg mesélj sztorikat a sunákról, akik rád másznak napi szinten.
2015. júl. 3. 19:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!