Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Vajon csak engem érint érzéken...

Vajon csak engem érint érzékenyen?

Figyelt kérdés

Szóval az van, hogy néhány éve a férjem nõvére elhunyt.Van egy fotó, amelyet a fia feltett az egyik közösségi oldalra,mivel ma van az a nap,amikor elhunyt.

Na most ezen a fotón én vagyok mellette, egy kicsit a háttérben messzirõl 2-3 fõ látszik.

Többen irtak a fotó alá.

Nem hiszem el,hogy nincs a fiának egy fotó,ahol egyedül van az anyukája.Annyira rosszul érint, vagy nincs semmi jelentõsége,ti hogyan látjátok.!?

2015. máj. 7. 18:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem tetszel magadnak a fotón (vagy más oka van az érzékenységednek), de lehetnél kicsit empatikusabb. Biztos, hogy van olyan fénykép az anyjáról, amin egyedül van, amin a közvetlen családjával van, vagy bárki mással. Oka volt azonban, hogy azt a képet rakta ki. Lehet abban az időben készült, amihez a legkedvesebb emlékei kötik, vagy azon a képen tűnik a legboldogabbnak az anyja.. Ha már emlékezni akar, nyilván a legszebb dolgokra szeretne emlékezni, nem csupán egy random képet akart kirakni róla, ami épp a kezébe akadt a fiókból.
2015. máj. 7. 19:27
 12/14 A kérdező kommentje:

Ne értsétek már félre, nem azzal foglakozom,hogy hogyan nézek ki rajta,ha már ennyire firtatjátok egészen jól nézek ki a fotón(egy esküvõn készült).

Egyszerüen meglepett ez a fotó és nagyon érzékenyen érintett, 5 éve volt.Talán a fájdalom,hogy az ember mivé válik és lehet egyszer az én fotóm alá is azt irják,hogy nyugodjon békében.

Na értsétek meg,ez ami felkavart,,mintha én is elhunytam volna.

2015. máj. 7. 19:35
 13/14 anonim ***** válasza:
Aha, túlreagálod.
2015. máj. 7. 19:44
 14/14 anonim ***** válasza:

Hát akkor szólj szerencsétlen fiúnak,lássuk mi lesz..

De ha nem vagy ennyire szívtelen,akkor elfelejted ezt a dolgot.

2015. máj. 7. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!