Vajon csak engem érint érzékenyen?
Szóval az van, hogy néhány éve a férjem nõvére elhunyt.Van egy fotó, amelyet a fia feltett az egyik közösségi oldalra,mivel ma van az a nap,amikor elhunyt.
Na most ezen a fotón én vagyok mellette, egy kicsit a háttérben messzirõl 2-3 fõ látszik.
Többen irtak a fotó alá.
Nem hiszem el,hogy nincs a fiának egy fotó,ahol egyedül van az anyukája.Annyira rosszul érint, vagy nincs semmi jelentõsége,ti hogyan látjátok.!?
Szerintem nem kellene,hogy ez érzékenyen érintsen. Csak ilyen képet tett ki. Szerintem a fiúnak épp elég keserves ez az ügy,ne nehezítsd meg neki egy esetleges vitával,gondolj az elhunytról szépeket,emlékezz meg róla te is,vagy esetleg beszélgessetek együtt róla,ennek nincs itt most a helye. Lehet kicsit nyersen fogok most fogalmazni,de azt a képet nem miattad tette ki,nem te vagy rajta a "főszereplő" hanem az elhunyt.
Részvétem!
Én sem értem, miért baj, hogy mellette vagy a fotón. Mi az oka, nem tetszel magadnak, nem volt jó a kapcsolatotok, nem szeretsz fotókat látni magadról közösségi oldalakon (bár ezen mellékes, hogy rajta vagy, senki sem téged fog nézni)? Vagy másvalami?
A fiának bizonyára ez a fotó tetszik az anyjáról.
Én nem hisztiznék ezen a helyedben, épp elég rossz a fiának.
Nem, hisztizni nem hisztizek, nem is szólnék a fiának isten ments.
Nem is tudtam akkortájt,hogy az anyukájával lefotózott,én nem ismerem ezt a fotót.Nem volt probléma közöttünk, nagyon is szeretett lehet,hogy ezért érint rosszul.
köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!