Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Vajon csak engem érint érzéken...

Vajon csak engem érint érzékenyen?

Figyelt kérdés

Szóval az van, hogy néhány éve a férjem nõvére elhunyt.Van egy fotó, amelyet a fia feltett az egyik közösségi oldalra,mivel ma van az a nap,amikor elhunyt.

Na most ezen a fotón én vagyok mellette, egy kicsit a háttérben messzirõl 2-3 fõ látszik.

Többen irtak a fotó alá.

Nem hiszem el,hogy nincs a fiának egy fotó,ahol egyedül van az anyukája.Annyira rosszul érint, vagy nincs semmi jelentõsége,ti hogyan látjátok.!?

2015. máj. 7. 18:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
74%
Vihar a biliben.
2015. máj. 7. 18:46
 2/14 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem nem kellene,hogy ez érzékenyen érintsen. Csak ilyen képet tett ki. Szerintem a fiúnak épp elég keserves ez az ügy,ne nehezítsd meg neki egy esetleges vitával,gondolj az elhunytról szépeket,emlékezz meg róla te is,vagy esetleg beszélgessetek együtt róla,ennek nincs itt most a helye. Lehet kicsit nyersen fogok most fogalmazni,de azt a képet nem miattad tette ki,nem te vagy rajta a "főszereplő" hanem az elhunyt.

Részvétem!

2015. máj. 7. 18:48
 3/14 anonim ***** válasza:
76%
És miért baj hogy te vagy mellette?
2015. máj. 7. 18:52
 4/14 anonim ***** válasza:
Ha zavar, küldj a srácnak fotót, ahol az elhunyt egyedül van (gondolom, neked is van róla), vagy mentsd le, amit kitett, szerkeszd meg megfelelően, és így küldd neki vissza. Mondd, hogy ez jobb kép, inkább ezt tegye ki.
2015. máj. 7. 18:59
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Én sem értem, miért baj, hogy mellette vagy a fotón. Mi az oka, nem tetszel magadnak, nem volt jó a kapcsolatotok, nem szeretsz fotókat látni magadról közösségi oldalakon (bár ezen mellékes, hogy rajta vagy, senki sem téged fog nézni)? Vagy másvalami?

A fiának bizonyára ez a fotó tetszik az anyjáról.

Én nem hisztiznék ezen a helyedben, épp elég rossz a fiának.

2015. máj. 7. 19:00
 6/14 anonim válasza:
39%
Mennyi "ELMÉS" kérdést tesznek ma még fel a "nők"?????
2015. máj. 7. 19:06
 7/14 anonim ***** válasza:
73%
Az Anuluk csak ilyen szutykokat engednek ide, azért van ez.
2015. máj. 7. 19:09
 8/14 A kérdező kommentje:

Nem, hisztizni nem hisztizek, nem is szólnék a fiának isten ments.

Nem is tudtam akkortájt,hogy az anyukájával lefotózott,én nem ismerem ezt a fotót.Nem volt probléma közöttünk, nagyon is szeretett lehet,hogy ezért érint rosszul.

köszi a válaszokat!

2015. máj. 7. 19:09
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Elhiszem hogy most fura látni. De fogdd fel úgy hogy biztosan te is fontos vagy a fiúnak ha olyan képet választott amin te is rajta vagy.
2015. máj. 7. 19:14
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Csak szerintem nem rólad szól ez az egész? Persze, szerinted te fontos szereplője vagy a dolognak, de szerintem csak háttér vagy, mint egy fa. Már bocsánat, de ez nem rólad szól!!!! Meghalt édesanyja emlékéről van szó, nem arról, hogy te rajta vagy, és hogy nézel ki rajta! Ilyen agyrém önzést!
2015. máj. 7. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!