Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miert vagyok ilyen hulye lany?!

Miert vagyok ilyen hulye lany?!

Figyelt kérdés

Akkora hulye vagyok hogy szavak nincsenek ra...

Pl lenne lehetoseg diakmelora kasszaba betanulasra de nem merek elmenni...mert ott azert penzzel is bannak...meg en mar dolgoztam tescoban par napot de egy szaros arufeltoltest nem tudok megcsinalni...Elmagyaeazzak mit hogyan kell es nem birom megjegyezni...

Felek a beegestol is meg mindentol.

De most mi? Egesz eletemben ilyen nyamnyila hulyegyerek leszek vagy mi? :D :(

18/L

2015. máj. 4. 17:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor mindig arra kell gondolni, hogy más is annyira szerencsétlen, mint te, ő meg tudja csinálni, akkor te is meg tudod csinálni! Én az érettségivel voltam így anno... Ha bátyám leérettségizett, nem lehet olyan nehéz! :D
2015. máj. 4. 19:38
 12/15 anonim ***** válasza:
Dohanyboltba ne menj.....csak oda ne!
2015. máj. 4. 20:20
 13/15 anonim ***** válasza:
Addig kérdezz, amíg meg nem jegyzed. Senki sem tanulta az anyja hasában. Az meg még rosszabb, hogy ezektől félve már nem mersz semmit bevallalni.
2015. máj. 4. 20:24
 14/15 anonim ***** válasza:
Az elején mindenki bénázik, még az is, akinek hat diplomája van. A munkát is meg kell szoknia az agyadnak.
2015. máj. 4. 20:43
 15/15 anonim ***** válasza:

én figyelem zavaros vagyok...főleg gyakorlati példákon értem meg a dolgokat...amikor könyvet olvasok elkalandozok és nem emlékszem mit olvastam hiába próbálok koncentrálni...amikor mondják sorba a dolgokat elfelejtem én is...sulival nem volt gondom nekem sem...több mint 1.5 éve dolgozok, elég fontos a munkám (nem annyi, hogy kint van e a polcon az árú!), szóval még olyan "szivacs aggyal" mint a tied, elmertem vállalni ilyen munkát és teljesítem is a feladatokat :) csak hinned kell magadban :) am ajánlom a jegyzet füzetet, vagy telefonba jegyzetelj...én pl munkahelyen gépelem ha elmagyaráznak valamit, hogy hogyan kell csinálni...vagy egyéb feladatokat...ha feltalálod magad és felülkerekedsz ezen a "gyengeségeden" akkor simán menni fog minden :)

22F

2015. máj. 5. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!