Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miert vagyok ilyen hulye lany?!

Miert vagyok ilyen hulye lany?!

Figyelt kérdés

Akkora hulye vagyok hogy szavak nincsenek ra...

Pl lenne lehetoseg diakmelora kasszaba betanulasra de nem merek elmenni...mert ott azert penzzel is bannak...meg en mar dolgoztam tescoban par napot de egy szaros arufeltoltest nem tudok megcsinalni...Elmagyaeazzak mit hogyan kell es nem birom megjegyezni...

Felek a beegestol is meg mindentol.

De most mi? Egesz eletemben ilyen nyamnyila hulyegyerek leszek vagy mi? :D :(

18/L

2015. máj. 4. 17:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is hasonló vagyok ,mint te csak én 21 éves. de elmertem menni dolozni és nem bántam meg,rájöttem,hogy a többiek is olyanok mint én :D ők se fogják fel azonnal a dolgokat nem kell félni
2015. máj. 4. 17:51
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez ismerős. Nem tudsz azonnal reagálni a dolgokra, nem vagy számítógép :DDD Ez egy tipikus emberi hiba, a figyelmetlenség. Ez okozza a legtöbb balesetet. De ezért nem kell felakasztani magad, mert ez a hibalehetőség mindenkibe benne van, senki se tud azonnal megjegyezni egy verset pl. Ettől még lehetsz okos.
2015. máj. 4. 17:58
 3/15 A kérdező kommentje:
Hat igen..csak az a baj hogy en 3 alkalom utan sem tudtam megjegyezni..aztan inkabb el sem mentem. Nincs nekem kedvem 600* beegni :/ :)
2015. máj. 4. 18:04
 4/15 anonim ***** válasza:
84%
Ne idegeskedj már. Nem lehet mindenki sikeres. Ilyenek is vannak, mint te. Nincs ezzel semmi baj.
2015. máj. 4. 18:05
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Pénztárosnak én se mennék el semmi pénzért:D Csak feltölteni. Én is féltem, de már belejöttem:)
2015. máj. 4. 18:06
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Kasszásnak ne menj.

Tesóm volt, szintén diákmelón, és minden nap kasszahiány volt... ott úgyis kitalálnak mindent, hogy letudják vonni a béredből.

Meg szerintem elég necces, hogy reggel 450.000 ft van a kasszában...

2015. máj. 4. 18:08
 7/15 A kérdező kommentje:

Nem tartom amugy egy buta embernek magam..pl suliban 2* elolvasok valamit, tanulok 5 percet es tudom. Arra hihetetlen gyorsan fog az agyam..mint egy szivacs..

De ennel...

2015. máj. 4. 18:13
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Menj el nyugodtan, mindenki gyökér az elején, a munkatársak is tudják, hogy az első héten oda kell figyelni rád. Ha a főnök lecsesz, akkor próbáld belőle kihámozni azt a három szóból álló építő kritikát, ami a javadra válik.

Egyáltalán nem vagy szerencsétlen, annyiban különbözöl a többi embertől, hogy neked nem mondják elégszer, hogy ügyes vagy.

2015. máj. 4. 18:21
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom nem a tescos meló a cél. :D menjel, ugorj neki! Gondolj bele, ott egybrakas napad hülyébb ember, es megcsinálják. Neked is menni fog :)
2015. máj. 4. 18:46
 10/15 anonim ***** válasza:
18 evesen elmentem onkentesnek korhazba es ramhagytak a noverek AZ osztalyt :) Ott pedig nem penz volt hanem eletek. Megyek mar talpraesettebb
2015. máj. 4. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!