Miert vagyok ilyen hulye lany?!
Akkora hulye vagyok hogy szavak nincsenek ra...
Pl lenne lehetoseg diakmelora kasszaba betanulasra de nem merek elmenni...mert ott azert penzzel is bannak...meg en mar dolgoztam tescoban par napot de egy szaros arufeltoltest nem tudok megcsinalni...Elmagyaeazzak mit hogyan kell es nem birom megjegyezni...
Felek a beegestol is meg mindentol.
De most mi? Egesz eletemben ilyen nyamnyila hulyegyerek leszek vagy mi? :D :(
18/L
Kasszásnak ne menj.
Tesóm volt, szintén diákmelón, és minden nap kasszahiány volt... ott úgyis kitalálnak mindent, hogy letudják vonni a béredből.
Meg szerintem elég necces, hogy reggel 450.000 ft van a kasszában...
Nem tartom amugy egy buta embernek magam..pl suliban 2* elolvasok valamit, tanulok 5 percet es tudom. Arra hihetetlen gyorsan fog az agyam..mint egy szivacs..
De ennel...
Menj el nyugodtan, mindenki gyökér az elején, a munkatársak is tudják, hogy az első héten oda kell figyelni rád. Ha a főnök lecsesz, akkor próbáld belőle kihámozni azt a három szóból álló építő kritikát, ami a javadra válik.
Egyáltalán nem vagy szerencsétlen, annyiban különbözöl a többi embertől, hogy neked nem mondják elégszer, hogy ügyes vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!