Miert farasztanak a rokonok ilyen hulye kerdesekkel?
Figyelt kérdés
Volt mar eleg sok kapcsolatom de egyik sem jott ossze. Nem is vagyom mar tarsra meg hasonlo romantikus maszlagokra mert kiabrandultam a kapcsolatokbol es ugy gondolom hogy jobb egyedul. Ha valami csaladi rokoni osszejovetel van mindig feljon a kerdes es te mikor mesz ferjhez? Ilyenkor szivem szerint elkuldenem a busba az illetot mert ha kifejtenem neki a velemenyem kezdodne a kapcsolat ertekeinek a kihangsulyozasa amivel mar tele van a hocipom. Hogy szereljem le az ilyen fagatozo rokonokat?2014. szept. 2. 13:05
1/16 anonim válasza:
"Majd!"
Ennyi, úgyse tudsz velük mit csinálni. Száraz tényként kell közölni mindenféle magyarázat nélkül és ott hagyni őket. Én ezt csinálom, aztán felőlem úgy csámcsognak rajtam a hátam mögött ahogy akarnak.
2/16 anonim válasza:
Ne aggódj, ezeket a kérdéseket mindenki megkapja :)
Én ilyenkor azt szoktam válaszolni, hogy majd akkor ha találok valakit. Te ismersz valakit esetleg, aki illene hozzám és szabad?
Na hát erre már nem szoktak válaszolni semmit, max. annyit, hogy hát valóban nem könnyű normális társat találni :)
3/16 A kérdező kommentje:
De olyan idegesito ezt hallgatni mert meg egyszer ketszer megertem ha megkerdezik de egyfolytaban. De lehet egyszer mar elmondom hogy nem hiszek az erzelmes szerelmen alapulo kapcsolatokban es vegre leszallnak rolam.
2014. szept. 2. 13:12
4/16 anonim válasza:
Engem egy kolléganőm csesztetett ezzel mindig!Azt válaszoltam,azért mert nem szeretnék pár év múlva úgy kinézni,mint te!(Egy dagadt,koravén asszony lett) Többet nem kérdezte meg:)
5/16 anonim válasza:
4: Ez nagyon jó! :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
6/16 anonim válasza:
kérdező #3-ra: ne menj bele érzelmi részeltekbe - az túl érdekes, akkor tovább akarnak vájkálni. Inkább humorral üsd el őket: várom a fehér lovon a herceget.
7/16 anonim válasza:
mond azt, hogy leszbikus vagy :D
8/16 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy a humoros dolgok nem jonnek be mert attol nem erzik rosszul magukat.
2014. szept. 2. 13:27
9/16 anonim válasza:
Mondd azt, hogy te jobban szeretsz szabad lenni.
10/16 anonim válasza:
Megmondod, hogy amint találtál egy rendes embert.
De az, hogy 'jobb egyedül' az ilyen savanyú-a-szőlő kijelentés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!