Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miert farasztanak a rokonok...

Miert farasztanak a rokonok ilyen hulye kerdesekkel?

Figyelt kérdés
Volt mar eleg sok kapcsolatom de egyik sem jott ossze. Nem is vagyom mar tarsra meg hasonlo romantikus maszlagokra mert kiabrandultam a kapcsolatokbol es ugy gondolom hogy jobb egyedul. Ha valami csaladi rokoni osszejovetel van mindig feljon a kerdes es te mikor mesz ferjhez? Ilyenkor szivem szerint elkuldenem a busba az illetot mert ha kifejtenem neki a velemenyem kezdodne a kapcsolat ertekeinek a kihangsulyozasa amivel mar tele van a hocipom. Hogy szereljem le az ilyen fagatozo rokonokat?
2014. szept. 2. 13:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Mondd hogy még te sem tudod, de ne aggódjanak időben értesítve lesznek lagzi előtt!
2014. szept. 2. 14:51
 12/16 anonim ***** válasza:

Egyszerűen kérdezz vissza: Miért szeretnéd tudni?

Erre majd jön az, hogy hát csak úgy, meg izé.

De miért?

Ezzel általában nem tudnak mit kezdeni.

Nyilván azért érint ez ilyen rosszul, mert az elevendedbe talál. Ők meg nem bunkók, csak nyilván nem álltok elég közel egymáshoz ahhoz, hogy valami értelmeset kérdezzenek. Ez amolyan semmilyen kérdés, konkrétabbnak tűnik a "mi újság?"-nál, de tulajdonképpen azt mondja, hogy "szinte semmi kapcsolat nincs közöttünk, nem tudok rólad szart se, nem tudom mit kérdezzek, mit mondjak, hát bedobom ezt, más is ezt szokta ilyenkor, aztán úgy tűnik majd, hogy milyen szellemes és érdeklődő vagyok."

2014. szept. 2. 15:29
 13/16 anonim ***** válasza:

Azért, mert vagy olyan buta és gyönge, hogy nem küldöd el őket a francba. Okosan is el lehet valakit küldeni melegebb éghajlatra úgy, hogy többet nem jön elő ilyen hülye kérdésekkel.

Ne csak a szíved szerint küldd el a francba, vagy a búsba, hanem mondd is ki szépen: ki köze van hozzá? A te életed, a te dolgod, majd te rendezed. Ha nem értenek a szép szóból, akkor durvítani is lehet: és ő ebben az életkorban (amiben ő van) már megvette a koporsóját? Megírta a végrendeletét? Ideje lenne. Mindig előre kell gondolni a jövőre.

2014. szept. 2. 16:08
 14/16 anonim ***** válasza:
Nekem bejött, amikor azt válaszoltam, "Nem akarok férjhez menni, mert félek, hogy egy olyat fogok ki, mint te" ... sértődés az volt, de a hülye kérdések elmaradtak.
2014. szept. 2. 18:48
 15/16 anonim ***** válasza:
91%

a rokonok mindenkit fárasztanak ilyen kérdésekkel. Én is azt tapasztaltam, amit valaki már korábban is írt: nem vagytok eléggé közel egymáshoz annyira, hogy értelmes kérdést tegyenek fel, de valamit mégis kérdezni akarnak... és ez a legegyszerűbb. Miért nem lehet azt mondani: majd ha találsz valakit, aki megfelel, akkor férjhez mész. Minden áron nem akarsz beleugrani egy házasságba...

Igazából teljesen mindegy, mit válaszolsz. Épp azért, mert őket sem érdekli igazából a válasz. Mondom: csak kérdezni akartak valamit :)

Ne feszengj ezen, viccelj vagy háríts és ne foglalkozz ezzel :)

2014. szept. 2. 20:33
 16/16 anonim ***** válasza:

Ez olyan, mint régen, (kis)iskolás korunkban, hogy hogy megy a tanulás. Pontosan ilyen semmitmondó kérdés. De attól még dühítő.

Már írta vmelyik válaszoló, én is azt mondanám erre: nem tudom, mikor megyek férjhez, de nyugodj meg, a lagzi előtt szólni fogok időben.

Egyébként én ezt az anyámnak is szoktam mondani (sajnos nem bizalmas vele a viszonyom), amikor nyaggat, van-e már valakim.

30/N

2015. ápr. 14. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!