Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Olyan nehéz felfogni, hogy...

Olyan nehéz felfogni, hogy nem szeretem a kisgyerekeket?

Figyelt kérdés

Akárhányszor megyünk rokonságba, és van valahol kisgyerek, a szüleim mindenhol elvárják, hogy ugyanazon a magas, idegtépő hangon babusgassam a kisgyereket, vagy egész egyszerűen mondogassam neki mennyire aranyos, de még egy erőltetett vigyor sem jön össze, mert egyszerűen nem érdekelnek. Nekem nem aranyosak, nekem nem "édesek", egész egyszerűen csak vannak és kész.

20/F

2015. ápr. 5. 12:33
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
3%

Én még mindig nem értem, hogy 20 éves felnőtt embernek miért kötelező a szüleivel családlátogatóba menni, ha annyira nem akar? Talán nem a gyerekeseknek kellene otthon hagyni a kisgyerekeiket, hanem az maradjon otthon, aki nem tudja elviselni őket.

Amúgy az egy dolog, hogy valaki nem tud mit kezdeni egy babával, vagy kisgyerekkel, nem szereti őket. Kerülje el, vagy csak simán disztingválja magát intelligens ember módjára udvariasan. De bunkó beszólásokat tenni bárki gyerekére, csak mert annyira silány érzelmi világú az illető, hogy nem érti mi édes egy babán, hát ez nemcsak nagyfokú modortalanságra, de szellemi problémákra is utal.

El lehet gondolkodni, hogy ilyen után, talán mégsem a gyerek anyja a hü lye.....

2015. ápr. 6. 12:39
 42/48 A kérdező kommentje:
Nem tudom, a 3 hozzászólásom közül valamelyikben írtam azt, hogy bunkó megjegyzést tettem a gyerekre? Egész egyszerűen a lényeg az, hogy nyaggatva vagyok hogy menjek el ezekre a "családi összejövetelekre", ami tele van kisgyerekkel, és amíg mindenki büszkélkedik velük, meg üvöltözik, én halálra unom magam, mert nem érdekel másnak a gyereke, még akkor sem, ha olyan marhára "édes". És a szüleim nem egyszer beszóltak emiatt, hogy miért nem vagyok képes én is velük bent ülni a szobában, és azt hallgatni, ahogy a sok aranyos kisgyerek üvöltözik.
2015. ápr. 6. 12:57
 43/48 anonim ***** válasza:
0%
Nem kedvelitek a gyerekeket, de azért az ész nélküli bulizás az megy, ugye? Egy darab nem kívánt terhesség nem lenne soha, ha kicsapongások sem lennének! Erre nem gondoltatok?!
2015. ápr. 6. 15:12
 44/48 anonim ***** válasza:
0%
Kifognak halni a magyarok. Ezek után már biztosan tudom.
2015. ápr. 6. 18:48
 45/48 anonim ***** válasza:
71%
#43 neked mi a fene bajod van?
2015. ápr. 6. 19:03
 46/48 anonim ***** válasza:
4%

"Egy darab nem kívánt terhesség nem lenne soha, ha kicsapongások sem lennének! Erre nem gondoltatok?!"

Vagy ha kiirtanánk az embereket. De elég csak a nőket. Sőt lehet h megölni sem kell őket, csak mint Jemenben, rabszolgaként tartani. Nem lenne itt kicsapongás. Úgy ám.

2015. ápr. 6. 19:07
 47/48 anonim ***** válasza:
Úgy tudom egy terhességhez két ember kell. Nem csak a nő. Talán ezért nincs a leszbi pároknak gyerekük.
2015. ápr. 6. 19:14
 48/48 anonim ***** válasza:
nagyon ódivatúak vagytok ha a viccet nem ismeritek.. marhák :)
2015. ápr. 19. 00:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!