Szerintetek 3. Unoka testvérem? Nagyon szeretem!
Első unokatestvéred: a szüleid testvéreinek a gyerekei
Második unkatestvéred: a nagyszüleid testvéreinek az unokái
Harmadik unkatestvér: a dédszüleid testvéreinek a dédunokái.
De a 3. unokatestvér már olyan távoli rokon, hogy azt már nem is szoktáűk számon tartani. Én is csak a másodunokatesóimat ismerem.
Felesleges a vérvizsgálat. Te is kinyomozhatod. De ne csak egy dédmama ágán, hiszen összesen 8 dédszülő van:
anyai ágon: anyai nagymama szülei és anyai nagyapa szülei, ez 4.
apai ágon: apai nagymama szülei és apai nagyapa szülei. Ez is négy. Összesen nyolc.
Melós munka végignyomozni. A 8 dédszülő dédunokáihoz kell eljutnod. Ők a 3. unokatesóid. De ha még ki is derülne, hogy 3. unokatestvérek vagytok, az már elég távoli. Nyugodtan együtt lehettek. Az már nem számít vérfertőző kapcsolatnak.
Szóval csak úgy hasraütés szerint azt mondták neked, hogy harmadik unokatesód, de nem támasztották ezt alá. Mert ha tudják, hogy rokonok vagytok, akkor le is tudják vezetni, hogy pontosan hogy is. Ha meg nem, akkor kérdezz rá, hogy mért kamuznak. Kérdezd meg anyukád és apukád, ismerik e a nagyszüleiket, élnek e még. Az ő nagyszüleik, a te dédszüleid. Ha a dédszüleidnek voltak testvérei, arról is tudniuk kell szüleidnek. Innen már könnyű kinyomozni.
Szerintem valami más oka van, amiért tiltanak.
3. uncsitesoval élhetsz nemi életet és hozzá is mehetsz akár jogilag megengedett.
Viszont az emberek nagy része szerintem ezt jobban elítéli mint pl a melegeket.
Bár ettől élhettek együtt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!