A legjobb barátomról tudom, hogy füllentett nekem. Szembesítsem ezzel? Nem tudom, félek, mert nekem nagyon fontos ez a személy, úgy szeretem, mintha testvérem volna, de bánt, hogy nem az igazat mondta nekem.
Kérdés, hogy miröl volt szó, mit füllentett, mennyire fontos dologban nem mondott igazat.
Mert nem mindegy, lehet, hogy téged akart kimélni, vagy neki lett volna kinos a teljes igazság.
Meg azért akármilyen jó barát valaki, azért vannak olyan dolgok, amiket meg akar magának tartani.
HAcsak nem jelent neked igazán nagy problémát a füllentés tárgya, nem a ténye - akkor nem kezdenék emiatt stresszt csinálni.
Egyrészt elöfordul olyan, hogy a gépe úgy van beállítva, hogy ha bekapcsolja, akkor automatikusan belogol, és neked visszajelez, annak ellenére, hogy arra az oldalra nem ment be.
Másrészt lehetséges, hogy tényleg látta az üzenetet, de valami miatt nem akart sem találkozni (mert más dolga volt, nem érezte magát jól vagy fáradt volt), de nem akarta neked mondani, nehogy megsértödj.
De ilyen apróság miatt nem érdemes cirkuszt csinálni, kivéve, ha az a szándékod, hogy megutáljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!