Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit csináljak? Egyszerűen nem...

Mit csináljak? Egyszerűen nem bírom!

Figyelt kérdés
1 hétre eljöttünk a mamámékhoz...mindig kérdezgetnek és ugráltatnak...öreganyám egésznap a gép előtt ül és engem ugráltat a boltba hogy hozzak neki gumicukrot meg amit éppen óhajt...reggel 8-tól éjfélig ott ül ahol én aludni szeretnék,nem tudok tőle aludni és arra kelek fel hogy zenét hallgat...és nem bírom!!A bőgés határán vagyok már...

2015. ápr. 4. 21:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Mondd azt neki, hogy: Mama kérlek, aludni szeretnék!

Mama, most megyek a boltba, találd ki most, hogy mit hozzak mert nem lesz kedvem többször visszamenni.

Jajj mama, ne kérdezz már tőlem ilyeneket... zavarba hozol!

2015. ápr. 4. 22:37
 12/17 anonim ***** válasza:
Amíg elmegy mosdóba nyomj egy Delete C:-t a gépen. 2 perc alatt meg lesz oldva az ügy:)
2015. ápr. 4. 23:20
 13/17 A kérdező kommentje:
Szerintem ti se lennétek jó kedvetekben hogyha éjféltől aludhatsz reggel 7-8-ig és ha napközben esetleg leülnék pihenni egyből ugráltat...de tényleg...ha wc-re megyek akkor az ajtón keresztül mondja hogy nehogy elfelejtsem...és már az idegtől van néha sirhatnékom...
2015. ápr. 4. 23:59
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy a hibás, hogy hagyod. Egyszerűen lépj le, vagy hagyd figyelmen kívül, amit mond. Én is éjfélkor fekszem le, és 7-kor kelek hétköznap, nem nagy dolog.
2015. ápr. 5. 09:31
 15/17 anonim ***** válasza:

"egésznap a gép előtt ül"

Nohát, ezek a mai nagymamák!!! Az én nagymamám egész nap sütött-főzött nekem a konyhában.. :)

2015. ápr. 23. 19:33
 16/17 anonim ***** válasza:
Ismerem a mamádat, haj, mennyit panaszkodott évekig: "Itt a kisunokám, kérdezget, ugráltat, menjek a boltba, hozzak neki gumicukrot, meg amit éppen óhajt. Nem tudok tőle aludni, mert éjszaka szomjas, pisilnie kell, rosszat álmodott...nem bírom néha... a sírás kerülget időnként." Emlékszel? Kis h.lye vagy, ugye tudod?
2015. ápr. 24. 14:42
 17/17 A kérdező kommentje:
Évente egyszer látom,szóval nem ugráltattam soha :D
2015. ápr. 24. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!