Most tényleg én lennék a szemét? (Bővebben lent)
Az unoka öcsémnek (testvérem fia) most lesz a ballagása nyáron.
Neki a nővére (testvérem lánya) most kitalálta a semmiből, hogy uj számítógépet akarnak neki venni ajándékként és én is szálljak bele egy 30ezerrel.
Nekem ősszel fog megszuletni az első gyermekem, nekünk erre a kedvesemmel nincs felesleges pénzünk ezt így elmondtam neki.
Azota megy a harc, hogy én milyen szemét vagyok, hogy nem szállok bele stb.
Én nem érzem magam gonosznak, a srác így is kap valami ajándékot de a 30 ezret sokalom főleg, hogy általános iskolai ballagásrol van szó.
Köszi a válaszokat.
Gyanítom még pár napig megy majd a harc aztán lenyugszanak a kedéjek.
Sajnos úgy gondolják, hogy mivel a fizetésem jelenleg nem a minimálbért üti nekem rögtön ilyenekre van pénzem.
A születendő babával senki nem törődik, akinek mostanában született az tudhatja, hogy milyen árak vannak mint baba holmik, mint orvos és szülés árban. Erre nem sajnálom a pénzt a legfontosabb, hogy a kedvesem és a kisfiam a legjobb ellátást megkapja.
A család úgy gondolta, hogy majd ezeket a kiadásokat redukáljuk le.
Tényleg undi, hogy megmondják mennyit adja bele...
Kíváncsi lennék az okára, miért gondolják azt, hogy 30 ezer neked "nem pénz" ? Az oké lett volna, ha azt mondja a tesód.." Hé Sanyi, azt gondoltuk ki a családdal, hogy Gézukánák vennénk ballagásra egy új gépet. A régi már sz*r, biztos nagyon örülne neki.Bele tudsz esetleg ebbe szállni anyagilag, vagy már kigondoltál neki valami mást?
Ha ballagást tudnak neki csinálni, kajával mindennel, akkor a te 30 ropid nélkül is meg bírják venni a gépet szerintem.
De mondom, az érdekel miért gondolták, hogy ennyi pénz téged nem vág sárba? Írtad, hogy nem minimál bért keresel, és hamarosan érkezik az első babátok, minden fillére szükség van és max egy 10es amit tudnátok adni, nincs is ezzel semmi baj. Az viszont nem mindegy, hogy 150 ezret, 300 at, vagy 5 felett keresel...
Milyen a viszonyod a tesóddal? bármiben számíthattok a másikra? Jól megvagytok? Az idősebb lánynak mennyit adtál ballagásra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!