Miért pletykálnak rólam a rokonok, hogy 24 évesen (ismét) a szüleimmel lakom?
Figyelt kérdés
Állandóan ez a téma a családban, persze nem a szemembe mondják, csak visszahallom.
3 évig az exemmel éltem albérletben, 8 hónapja költöztem haza.
Dolgozom, gyűjtögetem a pénzem.
Miért kell ezen csámcsogni?
2015. febr. 16. 20:37
11/13 anonim válasza:
Ha ennyi elfoglaltságod van, mikor van időd meghallani a pletykát? :)
12/13 anonim válasza:
Mindenen csámcsognak az olyan emberek, akiknek nincs jobb dolguk. :D Ezen miért csodálkozol? :D Mi is a te korosztályod vagyunk, házasok, saját házban, jó fizetéssel, de mégis van aki ferdén néz ránk, mert magából kiindulva gondolom azt képzeli hogy a szülők tartanak el vagy nem tudom... :D Mindig lesz valaki akinek nem tetszel. Le kell sz arni és szánni kell szerencsétlent, hogy ilyen unalmas a saját élete.
13/13 anonim válasza:
Én kis faluból származom és konzervatív családból. El tudom képzelni, hogy azért "csámcsognak", mert erkölcsileg nem tartják illőnek, hogy együtt éltél egy férfival, aki végül nem lett a férjed. Gondolom ismerős, hogy időnként a szomszédok véleményére jobban adnak, mint a saját vérük boldogságára.
Sz@rjál rájuk nagy ívben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!