Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Meg vagyok kicsit keveredve!?

Meg vagyok kicsit keveredve!?

Figyelt kérdés
Egész életem arról szólt,hogy apámat nem ismertem,meg is halt végül,mostohaapám volt ,aki többet ivott a kelleténél,anyám ott is hagyta.A lényeg,hogy én is züllöttem rendesen,sok esetben ez miatt,mert nem éreztem/nem volt hátértámogatás.Most így 30-on felül megtalált az egyik féltestvérem apai ágról a neten,férfi.Nő vagyok,és hirtelen mikor megláttam,előtört bennem minden,hasonlít az arca apáméra(egy fotót láttam),az én arcom is hasonló,nem tudom hova rakni az érzést hogy vérbelileg rokonok vagyunk,kíváncsi is rám,eddig úgy éreztem magam a világban,mint egy nincstelen.
2015. jan. 31. 01:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez normális érzés. Én is így voltam.
2015. jan. 31. 01:25
 2/3 anonim válasza:
Legyél erős! ;) ÉS merj találkozni vele!
2015. jan. 31. 10:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Persze, ez tök normális érzés. Itt az idő, hogy megismerkedjetek és tartsátok a kapcsolatot. Hajrá!
2015. jan. 31. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!