Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Szerintetek lehet esélyem?...

Szerintetek lehet esélyem? (kicsit hosszú lesz)

Figyelt kérdés

18 évig életem együtt az exemmel van két közös gyerek is

de a végén már nagyon elhanyagolt, mindent egyedül kellet megoldanom, munka után hazajött kiment a műhelybe dolgozni és ennyi volt, szinte egész nap nem láttam, persze este sexelni akar, nekem viszont így nem ment, majd két évig mondtam neki h ez így nem jó nekem, kell h társ legyen h megtudjam beszélni vele a dolgokat, h segítsen dönteni stb...

végül a neten keresztül megismertem egy másik pasit (évek óta fent voltam beszélgetni soha senkivel sem találkoztam onnan) és elcsavarta a fejem megkaptam amit otthon nem, a törődést

végül a gyerekekkel együtt elmentem és összejöttem rendesen azzal a pasival, terhes lettem tőle (a nagy felfordulásban későn vettem észre) így a gyerek megszületett majd, anyagi okból összeházasodtunk - legalábbis részemről ez az indok

de ez a kapcsolat nem az igazi kiderült, h most, h megvan mindene (gyerek asszony viszonylagos anyagi biztonság) már nem az a pasi aki elcsavarta a fejem

túlkép nagyon megbántam h elmentem az exemtől

az exem még mindig egyedül van, a gyerekekkel rendszeresen tartja a kapcsolatot, nekem mindig felveszi a telefont, vagy pár perc múlva visszahív, a kicsivel is kedves mosolygós, velem is teljesen normális,

én egyre többet gondolok az exemre, és itt bevallom, de nagyon hiányzik

nem egészen 3 év telt el

szerintetek lenne esélyem visszamenni hozzá ?

2013. jún. 30. 08:54
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg igen.
2013. jún. 30. 09:01
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezt tőle kérdezd meg, mi nem tudhatjuk, hogy mit gondol. Senki sem tudja, csak ő.
2013. jún. 30. 09:01
 3/19 anonim ***** válasza:
97%
... és ha visszamész hozzá, akkor most már jó lesz úgy, hogy egész nap nem látod?
2013. jún. 30. 09:10
 4/19 anonim ***** válasza:
82%

Mindig az kell, aki nem a tied, ugye?

Mindenki ilyen hülye (én is).

2013. jún. 30. 09:14
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Lehet esélyed, de nem hiszem hogy olyan lesz ez a kapcsolat mire vágysz hisz egyszer már éltél vele és nem ment együtt, azt meg csak te tudhatod meg ő hogy változott e 3 év alatt, amit én kétlek. Minden esetre a gyerekeknek jó lenne egy stabil szülői háttér. Remélem sikerül rendbe jönni az életednek és azzal élni akivel legjobban ki jössz.
2013. jún. 30. 09:18
 6/19 anonim ***** válasza:

Talán újrakezdhetnétek, csak most figyeljetek oda, hogy ne történjen meg ugyanez. Lassan haladjatok. Drukkolok nektek.

Az exed hozzáállása pozitívnak néz ki, talán egy-két randiból kiderülhetne, hogy van e esély.

2013. jún. 30. 09:19
 7/19 anonim ***** válasza:

Beszéljél az exeddel, hogy nagyot hibáztál és ha õ is benne lenne, akkor ujra kezdhetnétek.

Viszont elfogadná a gyermeket,aki nem tõle van?

Akivel most együtt élsz,az fogja hagyni, hogy elvidd a gyerekét?

Nem vagy könnyü helyzetben.

Ez az amikor hagyjuk, hogy elcsavarják a fejünket, mert unatkozunk, hogy a férjeink nem foglalkoznak velünk és rá jövünk, hogy mégsem volt rossz az életem az exel.

2013. jún. 30. 09:39
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
:-) tehát eljöttél az exedtől,mert nem volt jó vele. Most együtt vagy valakivel,akivel szintén nem jó,de 3év alatt sikerült ide is szülni egy gyereket. És a két "nem jó" között most futnál vissza a korábbi "nem jó"-hoz? Én a helyedben inkább egyedül lennék kicsit,hogy rájöjjek,mit akarok! Mert ez az egyik pasitól a másikig futás elég kétségbeesettnek tűnik! Te magad sem tudod,mit akarsz.
2013. jún. 30. 09:44
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
hát ez kemény. Az ex valószínűleg visszafogadna, de mi lesz a nem tőle származó gyerekkel??? Kemény lesz mindkettőjüknek az élet, ha az exed nem áll a legpozitívabban ehhez a dologhoz...
2013. jún. 30. 09:50
 10/19 anonim ***** válasza:
70%

ha az exed helyében lennék, inkább szenvednék mint a kutya, de belőlem nem csinálsz hülyét!

basszus, gondolj már bele: leléptél tőle, meg sem próbáltad helyrehozni a dolgokat. helyette összeszedtél egy új muksót, felcsináltattad magad vele (ezt ebben a szituban sajnos nem tudom szebben írni), aztán most mennél vissza a kis kakukkfiókával ahhoz, akivel már egyszer befuccsolt a dolog.

mint sok más esetben, most is csak azt tudom írni, h szegény gyerek, akinek ilyen felelőtlen, inkompetens anyja van...

2013. jún. 30. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!