Szerintetek lehet esélyem? (kicsit hosszú lesz)
18 évig életem együtt az exemmel van két közös gyerek is
de a végén már nagyon elhanyagolt, mindent egyedül kellet megoldanom, munka után hazajött kiment a műhelybe dolgozni és ennyi volt, szinte egész nap nem láttam, persze este sexelni akar, nekem viszont így nem ment, majd két évig mondtam neki h ez így nem jó nekem, kell h társ legyen h megtudjam beszélni vele a dolgokat, h segítsen dönteni stb...
végül a neten keresztül megismertem egy másik pasit (évek óta fent voltam beszélgetni soha senkivel sem találkoztam onnan) és elcsavarta a fejem megkaptam amit otthon nem, a törődést
végül a gyerekekkel együtt elmentem és összejöttem rendesen azzal a pasival, terhes lettem tőle (a nagy felfordulásban későn vettem észre) így a gyerek megszületett majd, anyagi okból összeházasodtunk - legalábbis részemről ez az indok
de ez a kapcsolat nem az igazi kiderült, h most, h megvan mindene (gyerek asszony viszonylagos anyagi biztonság) már nem az a pasi aki elcsavarta a fejem
túlkép nagyon megbántam h elmentem az exemtől
az exem még mindig egyedül van, a gyerekekkel rendszeresen tartja a kapcsolatot, nekem mindig felveszi a telefont, vagy pár perc múlva visszahív, a kicsivel is kedves mosolygós, velem is teljesen normális,
én egyre többet gondolok az exemre, és itt bevallom, de nagyon hiányzik
nem egészen 3 év telt el
szerintetek lenne esélyem visszamenni hozzá ?
"ha az exed helyében lennék, inkább szenvednék mint a kutya, de belőlem nem csinálsz hülyét!
basszus, gondolj már bele: leléptél tőle, meg sem próbáltad helyrehozni a dolgokat. helyette összeszedtél egy új muksót, felcsináltattad magad vele (ezt ebben a szituban sajnos nem tudom szebben írni), aztán most mennél vissza a kis kakukkfiókával ahhoz, akivel már egyszer befuccsolt a dolog.
mint sok más esetben, most is csak azt tudom írni, h szegény gyerek, akinek ilyen felelőtlen, inkompetens anyja van..."
válasz:
majdnem 2 évig próbáltam vele anno ezt megbeszélni - egyszerűen nem ment egészen addig amíg késő nem lett - akkor már megértette mit akartam neki mondani - 2 évig heti szinten próbáltam vele leülni és megbeszélni ! --> de ezt fentebb már leírtam gondolom ezt nem olvastad el !
a gyerek nem azért lett, mert akartam volna még egyet a nagyok mellé, egyszerűen fogi gátló mellet becsúszott és mire eszméltem h terhes vagyok addigra már nem lehetett elvetetni - fene sem gondolta h 5 év folyamatos szedés mellet, úgy h soha nem volt gond vele mégis terhes maradok...????
nem mennék vissza minden áron, de ha mégis lenne esélyem akkor szívesen, mert úgy érzem h most már érti amit mondani akartam anno neki....
nem erőltetném a dolgok - nincs értelme
köszönöm az eddigi válaszokat :-)
kérdésem lenne még h ti merre hogyan tennétek meg az első lépést?
" ... és ha visszamész hozzá, akkor most már jó lesz úgy, hogy egész nap nem látod?"
most már otthon dolgozik - évekig rágtam a fülét h tegye meg mert jó szakember alapos és becsületes
szal sokkal többet látnám többet lennék vele ha....
A történet akkor is ugyanaz! Az exed mellől leléptél mikor nem tetszett a szitu, és a mostani pasid mellől is lelépnél, mert ott sem tetszik valami...
"most már otthon dolgozik - évekig rágtam a fülét h tegye meg mert jó szakember alapos és becsületes
szal sokkal többet látnám többet lennék vele ha..." >>szerintem sok minden nem változott, ha most már dolgozik, akkor sem fog veled többet törődni, nem gondolod?
Egyébiránt pedig a kérdésedben ott a válasz mindkét pasid viselkedésére:
"de ez a kapcsolat nem az igazi kiderült, h most, h megvan mindene (gyerek asszony viszonylagos anyagi biztonság) már nem az a pasi aki elcsavarta a fejem " az előző sem volt az...mégis hanyatt-homlok menekülnél vissza!
te magad vagy az oka, hogy így viselkednek veled...
Élj egyedül, és ha eldöntötted mit akarsz csak akkor cuccolj egyiktől a másikig!
Vagy összeszedsz egy harmadik pasit, gyorsba szülsz neki is egy gyereket, ráfogod a fogamzásgátlóra és a probléma megoldva!
Hidd el engem nem érdekel!
De magadnak legalább ne hazudj már!
>>szerintem sok minden nem változott, ha most már dolgozik, akkor sem fog veled többet törődni, nem gondolod?
régebben a gyerekek előtt rengeteget tudtam segíteni neki a műhelyben ahol dolgozott - karosszériás és autószerelő - most, h otthon dolgozik, megint tudnék neki segíteni így többet lennénk együtt
de az egy jó ötlet, h lépjek le, és éljek egy kicsit egyedül - vagy akár végleg
és tény elborultam és egy nagyon rossz lépést tettem ... nem kellet volna
nem akarok 3ik pasit, pláne nem egy 4ik gyereket....
(mondjuk erről tettem h ne lehessen ha már a 3ik gyerek császáros lett szal ha terhes lennék az már csoda lenne :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!