Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hogyan kérjem vissza a nyaklán...

Hogyan kérjem vissza a nyakláncomat?

Figyelt kérdés
Nalunk volt az egyik távoli rokonunk Londonból,es a kislánya kolcsinkerte az arany nyaklancomat,mondtam neki,hogy majd ha elmennek adja vissza,vissza is kertem,el kezdett hisztizni es mondta,hogy nem adja nagyon bevadult... Hogyan kerjem vissza? Szoljak anyának? Apától kaptam raadasul igazi arany volt...:\
2015. jan. 20. 18:55
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
A kislány szüleivel kell beszélned. Eleve egy 7 évesnek nem kellett volna nyakláncot kölcsönadni.
2015. febr. 2. 13:29
 32/32 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy még aktuális e, de amit olvastam... hát! Szerintem simán mehetsz a rendőrségre, vagy bárhova, vagy ha még ezek után is jófej vagy, akkor csak fenyegesd meg őket a feljelentéssel. Amúgy ne csodálkozz (előre mondom : akinek nem inge ne vegye magára!!!) Nekem nagyon kezd elegem lenni az ilyen sztorikból, hogy ha valaki kimegy londonba, vagy az usa-ba, vagy a jóég tudja hova, akkor azthiszi hogy jobb lett. Az egyik ismerősöm mesélte, hogy volt kint new yorkban, és talált egy olyan utcát, ahol szinte csak magyarok éltek. De mondták neki, hogy nem szabad oda bemenni, mert hogy utaljak a magyarokat ott... pff a sok beképzelt... de mondom... akinek nem inge ne vegye magára...

UI: sok sikert a nyaklánchoz :)

2016. jan. 28. 15:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!