Hogyan kérjem vissza a nyakláncomat?
Én is sajnálom. Nem tudom, hogy lehet valaki ennyire arcátlan.
Őszintén szólva nem értem, hogy Anyukád miért nem állt ki melletted, és miért nem segített ebben. Apukádat nem tudnád esetleg megkérni, hogy ő is beszéljen a kislány anyukájával?
Vagy szerintem még jobb ötlet lenne, ha ezek után inkább az apukájával beszélne (akár itt volt nálatok, akár nem), hátha ő el tudná érni, hogy visszaadják.
Ez jogilag gyakorlatilag a lopás kategória, amiért akár fel is jelenthetnétek őket, csak nyilván nem fogják megtenni a szüleid, ha már eleve így állt anyukád a kérdéshez.
Én az ilyet simán feljelenteném lopásért.
Vagy ha nem, akkor egyszer menj el hozzájuk, fogj meg valamit ami tetszik, és vidd haza. Ha kérdőre vonnak, röhögj a nő képébe, és mondd hogy nem adod vissza, tőled is ellopták a nyakláncot.
Micsoda emberek vannak...anyudról is megvan a véleményem, de a kislány anyja pofátlan bunkó.
Sajnálom :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!