Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hogyan kérjem vissza a nyaklán...

Hogyan kérjem vissza a nyakláncomat?

Figyelt kérdés
Nalunk volt az egyik távoli rokonunk Londonból,es a kislánya kolcsinkerte az arany nyaklancomat,mondtam neki,hogy majd ha elmennek adja vissza,vissza is kertem,el kezdett hisztizni es mondta,hogy nem adja nagyon bevadult... Hogyan kerjem vissza? Szoljak anyának? Apától kaptam raadasul igazi arany volt...:\
2015. jan. 20. 18:55
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Ja, benéztem, azt hittem az ő anyja nem adja vissza.
2015. jan. 21. 10:00
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
Én is úgy értettem, hogy a kislány anyja nem akarja visszaadni. Akkor viszont te beszélj vele személyesen, biztos vagyok benne, hogy visszaadja, ha elmondod mi történt!
2015. jan. 21. 10:19
 23/32 A kérdező kommentje:
Nem kaptam vissza. Beszeltem az anyukájával eroskodtem,hogy adjak vissza a nyaklancomat mert fontos nekem,eloszor az anyuka mondta,hogy nem adjak,majd a vegen azt hazudta higy a kislány elhadja es ha meglenne sem adnak vissza. Megmondtam az anyjának,hogy az olyan mint o nem való nőnek,mert egy unintelligens bunki es a helyében a pofámról leegne a bor...
2015. jan. 22. 20:02
 24/32 A kérdező kommentje:
Aztán röhögött az anyja... Szegyen,hogy ezek a "rokonaink"...
2015. jan. 22. 20:04
 25/32 anonim ***** válasza:
Akkor nincs más hátra, vedd el, és kész! Az a tiéd. Ne hagyd már magad! Ne terrorizáljon egy hisztis hétéves! Az anyja meg... nem csoda, hogy a gyerek ilyen lett.
2015. jan. 22. 20:04
 26/32 A kérdező kommentje:
Nem tudom elvenni Budapesten vannak,nemsokára elutaznak én meg szegedi vagyok.
2015. jan. 22. 20:08
 27/32 anonim ***** válasza:
Sajnálom! :(
2015. jan. 22. 20:15
 28/32 anonim ***** válasza:

Én is sajnálom. Nem tudom, hogy lehet valaki ennyire arcátlan.

Őszintén szólva nem értem, hogy Anyukád miért nem állt ki melletted, és miért nem segített ebben. Apukádat nem tudnád esetleg megkérni, hogy ő is beszéljen a kislány anyukájával?

Vagy szerintem még jobb ötlet lenne, ha ezek után inkább az apukájával beszélne (akár itt volt nálatok, akár nem), hátha ő el tudná érni, hogy visszaadják.

Ez jogilag gyakorlatilag a lopás kategória, amiért akár fel is jelenthetnétek őket, csak nyilván nem fogják megtenni a szüleid, ha már eleve így állt anyukád a kérdéshez.

2015. jan. 22. 20:23
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

Én az ilyet simán feljelenteném lopásért.

Vagy ha nem, akkor egyszer menj el hozzájuk, fogj meg valamit ami tetszik, és vidd haza. Ha kérdőre vonnak, röhögj a nő képébe, és mondd hogy nem adod vissza, tőled is ellopták a nyakláncot.

Micsoda emberek vannak...anyudról is megvan a véleményem, de a kislány anyja pofátlan bunkó.

Sajnálom :(

2015. jan. 23. 21:49
 30/32 anonim ***** válasza:
91%
Lőttem volna neki olyan fülest, hogy a füle csenget volna Londonig.
2015. jan. 28. 00:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!