Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérjem meg kíméletesen a férjemet, hogy ne jöjjön velünk a céges családi rendezvényre?
A férjem sajnos ha zavarban van, iszonyú bunkó stílust vesz fel. Ezt már számtalanszor bizonyította. Én most kerültem ehhez a céghez és szeretnék jó benyomást kelteni.
A hétvégén lesz egy céges összejövetel, amire családostól vagyunk meghívva. Félek, hogy a férjem a zavarával mindent elrontana.
Mit tanácsoltok?
Hát mondjuk a férjedet nem ismervén, az enyém tuti beduzzogna emiatt, hiszen mégis családi.
De ha tényleg megértetnéd vele, hogy ez neked naggggyon nagyon fontos, akkor talán visszaszívna abból a stílusból. Beszélj vele.
Ha szégyelled a férjed akkor inkább váljál el tőle.
Esetleg rendelj neki arra az időre egy szexpartnert,vagy vegyél neki egy focimeccsre jegyet,vagy egy láda sört,esetleg együtt a hármat.Szerintem eszébe se jutna elmenni veled.
Igen, tudja, hogy családos buli lesz.
Hiába tudja, hogy milyen, nem sikerül változtatnia a viselkedésén, pedig nagyon igyekszik. Ez már rengeteg kellemetlen helyzetet eredményezett. Volt már állás amit miatta veszítettem el, pedig akkor csak beugrott hozzám munka után és pechünkre pont a főnökömbe botlott.
Miért válnék el? Szeretjük egymást, csodálatos férj és apa, csak más nevet, vakarózik zavarában, ő bunkó beszólásokat tesz és ugyanilyen vicceket mesél. Utólag tudatában van, hogy mit nem kellett volna, de sajnos akkor már késő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!