Hogyan kérjem vissza a nyakláncomat?
Figyelt kérdés
Nalunk volt az egyik távoli rokonunk Londonból,es a kislánya kolcsinkerte az arany nyaklancomat,mondtam neki,hogy majd ha elmennek adja vissza,vissza is kertem,el kezdett hisztizni es mondta,hogy nem adja nagyon bevadult... Hogyan kerjem vissza? Szoljak anyának? Apától kaptam raadasul igazi arany volt...:\2015. jan. 20. 18:55
1/32 anonim válasza:
Igen, szólj neki! Beszéljen a lány anyukájával.
2/32 anonim válasza:
Természetesen szólj. Mennyi idős a kislány?
3/32 A kérdező kommentje:
Elegge távoli rokon egyebkent én most lattam őket eloszor... De akkor jo visszakerem. Nem fog ra vigyázni es nekem fontos emlék
2015. jan. 20. 19:01
4/32 anonim válasza:
Nem érdekelne, hogy hisztizik, elvenném akkor is. Ez nem egy játék.
5/32 A kérdező kommentje:
7 éves,es anya kozlte velem,h nem kéri vissza:( hülyének nézett konkretan,azt mondja ne kotodjek Ennyire tárgyakhoz,de nekem az egy fontos emlék...:(
2015. jan. 20. 19:07
6/32 anonim válasza:
Mondd meg anyukádnak, hogy neked ez igenis egy emlék és a tied, kérje vissza! Legyél határozott! Ha nem megy, akkor szólj a kislány anyjának!
7/32 anonim válasza:
Persze, hogy szólj!
A te nyakláncod!
8/32 anonim válasza:
???????????? Ha neked egy kavics jelent örök emléket, akkor azt is adja vissza, semmi joga elvinni, nemhogy egy arany nyakláncot!
Szép kis anyja van a kislánynak...esetleg szólj a saját anyukádnak, hogy kérje vissza tőlük! Eszem megáll...
9/32 anonim válasza:
Tereld el a kislány figyelmét (de ne mondd neki,hogy a nyakláncod akarod),szépen kapcsold ki a nyakából és kész.
10/32 A kérdező kommentje:
Rendben,mindent megteszek,koszonom a válaszokat,ment a zold mindenknek:)
2015. jan. 20. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!