Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Szerintetek normális apám van?

Szerintetek normális apám van?

Figyelt kérdés

Az történt, hogy tegnap felhívtak telefonon (20 percig beszéltem rajta). Előtte 1 óráig kint voltam velük a nappaliba. Ezalatt míg telefonáltam kitalálta, h bejön, mert a neten keressek meg neki valamit (egy kb. 20 képről van szó...) anya mondta neki, h telefonálok ne most. Jó. Aztán én elkezdtem tovább tanulni a holnapi vizsgámra, kb 15-20 perc múlva, beront, h mutassam meg a képeket, mondom most biztos nem, majd máskor, tanulok. (Nem akartak kizökkenni...) Ő dühödten kiviharzott meg valamit odapofázott. Nem is érdekelt a dolog.

Ma kb. u.ez zajlott, kint voltam 1 órát velük, nem közölte h meg akarja nézni a képeket, én megint kaptam egy telefont, szintén 20 perc, majd ezután kimentem inni és eszembejutott h most megnézné-e a képeket, megmutatom. Még én ajánlom jófej módjára fel, erre megkaptam, h mekkora egy szar szemét alak vagyok, más fontosabb, meg egy idegen akivel telefonálok, bezzeg rá nem érek rá, majd énis ezt kapom tőle, csak ha van kedve akkor tesz meg valamit, meg h ő meg nem nézi a képeket ezek után, mit képzelek, majd ha neki kedve van megnézni, majd amikor ő mondja, és ez nem most van. Mindennek lehordott.

Mit képzel magáról? Itthon szolgaként kell lenni, ugrani mindenre, nem fürödhetek, telefonálhatok, tanulhatok mert ha ő kitalál valamit ugrani kell? Ha nem akkor egy szar ember vagy? Másnak is van ilyen apja? Ma miért nem tudta volna megnézni a képeket? Ha bezzeg 1 hétig meg se említem meg azt kapom, hogy 1 hete minden más fontosabb volt. De értitek nem a telefonálás előtt mondta, vagy 1 órával előtte, és akkor h nekem minden más fontosabb volt rá meg nem maradt idő vagy vmi, hanem így szándékosan belémkötött. Ráadásul nem is én indítottam a hívást, hanem hívtak, ne h már ne vegyem fel, bármi lehet...

Mit gondoltok erről? Vagy én látnám rosszul?

21/L

2015. jan. 13. 21:53
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Az egyetlen probléma az hogy apukád úgy érzi a fontossági ranglétra legalján csücsül,pár évvel ez előtt ha valaki pisszentet egyet mögötted félve ugrottál karjaiba hogy, megvédjen a pisszengető mumustól!Ez az időszak mind a szülő mind a gyermek számára "nyűgös", bontogatod a szárnyaidat ,keresed a helyed a nagy világban!Legyél türelmes és megértő!Eddig ő volt veled megértő,és ugrott minden szavadra,de ahogy ő öregszik felcserélődnek a szerepek!
2015. jan. 23. 23:50
 32/32 anonim ***** válasza:
Az én apám már ovis koromban megrángatott, felpofozott, tárgyakat tört el rajtam, és még sorolhatnám. Szóval inkább szaladtam volna a mumus felé, mint sem az ő karjai közé. Bár azt hozzá kell tennem, hogy nagyon rossz gyerek voltam, és a bennem tomboló düh miatt, már csak azért se tettem a kedvére soha. Sajnos már nem él, elég fiatalon halt meg, sajnálom, hogy a kettőnk között lévő konfliktust még nem tudtam elég érett hozzáállással meg beszélni vele. De leginkább azt sajnálom, hogy haragban kellett elválnunk. Ezt leszámítva, ha lesz gyereken sosem fogom megütni. 25F
2015. jan. 26. 23:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!