Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Szerintetek normális apám van?

Szerintetek normális apám van?

Figyelt kérdés

Az történt, hogy tegnap felhívtak telefonon (20 percig beszéltem rajta). Előtte 1 óráig kint voltam velük a nappaliba. Ezalatt míg telefonáltam kitalálta, h bejön, mert a neten keressek meg neki valamit (egy kb. 20 képről van szó...) anya mondta neki, h telefonálok ne most. Jó. Aztán én elkezdtem tovább tanulni a holnapi vizsgámra, kb 15-20 perc múlva, beront, h mutassam meg a képeket, mondom most biztos nem, majd máskor, tanulok. (Nem akartak kizökkenni...) Ő dühödten kiviharzott meg valamit odapofázott. Nem is érdekelt a dolog.

Ma kb. u.ez zajlott, kint voltam 1 órát velük, nem közölte h meg akarja nézni a képeket, én megint kaptam egy telefont, szintén 20 perc, majd ezután kimentem inni és eszembejutott h most megnézné-e a képeket, megmutatom. Még én ajánlom jófej módjára fel, erre megkaptam, h mekkora egy szar szemét alak vagyok, más fontosabb, meg egy idegen akivel telefonálok, bezzeg rá nem érek rá, majd énis ezt kapom tőle, csak ha van kedve akkor tesz meg valamit, meg h ő meg nem nézi a képeket ezek után, mit képzelek, majd ha neki kedve van megnézni, majd amikor ő mondja, és ez nem most van. Mindennek lehordott.

Mit képzel magáról? Itthon szolgaként kell lenni, ugrani mindenre, nem fürödhetek, telefonálhatok, tanulhatok mert ha ő kitalál valamit ugrani kell? Ha nem akkor egy szar ember vagy? Másnak is van ilyen apja? Ma miért nem tudta volna megnézni a képeket? Ha bezzeg 1 hétig meg se említem meg azt kapom, hogy 1 hete minden más fontosabb volt. De értitek nem a telefonálás előtt mondta, vagy 1 órával előtte, és akkor h nekem minden más fontosabb volt rá meg nem maradt idő vagy vmi, hanem így szándékosan belémkötött. Ráadásul nem is én indítottam a hívást, hanem hívtak, ne h már ne vegyem fel, bármi lehet...

Mit gondoltok erről? Vagy én látnám rosszul?

21/L

2015. jan. 13. 21:53
1 2 3 4
 11/32 anonim válasza:
36%

utolsó, képzeld pont az ilyen esetek miatt akartam elköltözni, anyagilag megtehetem ugyanis van fix pénzem, de erre a válasz ennyi volt (19 vagyok amúgy): Majd ha lesz érettségid akkor mehetsz el. és a bizalmatlanság miatt elvették az összes pénzem ami jelenleg több mint 300000 :)) és saját magam szedtem össze. Meg még gyűlik is.

Nem olyan egyszerű az elköltözés senki ne ringassa magát ebbe a hülyeségbe, hogy hipp hopp és megpattanok. Haver, ahhoz kicsit okosabban kell csinálni, inkább egyik éjszaka kisurranni minden saját cuccoddal, de ha bemondod hogy elköltözöl megijednek, hogy nem lesz majd senki aki majd vigyáz rájuk meg stb.

2015. jan. 13. 23:05
 12/32 A kérdező kommentje:

:DDDD Nem értitek, hogy csak úgy beront a szobámba és követelőzik? Mellesleg olyan komoly képekről van szó, h volt egy rendezvény, amin részt vett, tehát sok új dolog nincs a képeken, és az egyiken látszik a háttérben nagyon kicsibe. Húha. Ez tényleg nem ért volna rá másnap, nem veszitek észre h felajánlottam neki magamtól h megmutatom? De ő elkezdett velem ordítani. Semmi se jó amit csinálok.

Egyébként ez nem folyamatos eset ha cd-t kell írni neki hetente vagy bármi szar van, megteszem, ezt is megmutattam volna, csak éppen rosszkor akarta.

Nem értem miért jöttök a telefonnal nem a telefonálás előtt kellett vna képeket mutogatnom hanem a telefonálás után közölte, amikor én már belemerültem másba, a telefon csak ürügy, hogy belémkössön.

Mind a két nap ott voltam kint 1 órán át beszélgettünk, mit írjátok h nincs rá időm?:D:D:D:D Mikor ott vagyok vele miért nem lehet kulturáltan megjegyezni h megnézné a képeket, miért akkor találja ki mikor már mást csinálok. De biztos nálatok is így szokás pl egész nap otthon vagy, mikor mennél vhova utolsó 5 percbe meg megkérnek dolgokra és borítsd fel mindent.

Itt nem arról van szó h nem tudok megmutatni pár képet. Egyébként nem pár mp, h végigszaladok rajta biztos 5 percig beszélt vna mindegyiknél...

Az hogy mit telefonálok 20 percen keresztül, mi olyan fura ezen? Mivan ha egy barátom kórházba került, vagy bármi komoly baj van, azért ezt be ne adjátok már, h nem vesztek fel telefont, ha tudjátok h fontos dologról an szó és meg kell beszélni, ebbe senkinek nincs beleszólása kivel beszélek, ráadásul ENGEM hívtak nem én telefonálgattam egyik nap se... És helyeztem előtérbe, apám helyett...

"21 évesen miért nem a saját férjeddel, gyerekeiddel töltöd az idödet, pénzedet?"

Férj, gyerek????Te hány éves vagy? Egyetemen vagyok III. éves, végzős. Hogy lenne már gyerekem ebbe a korba? Nem segélyből élek majd, bocs...

"Én is egyetemista vagyok, negyedéves, nem is akármilyen szakon, mégis lenne időm erre. Telefonálni tudsz 20 perceket, apukádra nincsen időd? Pffff"

Nah mi az a nem akármilyen szak?:DDDD Én se akármilyen büfészakon vagyok, vizsga előtti nap, ideges vagyok, mindent át szoktam nézni, nagyon jól tudja apám is, nem foglalkozok semmivel ilyenkor. Az h hirtelen esemény történik nem górhatom félre, a képen nem rendkívüli eseménynek számítanak szerintem, félév múlva is u.azok lesznek. Szerintem... Másnap felajánlottam, ráértem, megnézhette volna, de neki büszkeségből nem kellett, ő baja, akkor ne nézze meg.

"Ja és azt is köszönd meg neki hogy sokat túlórázik hogy te tanulásod finanszírozza és hogy mennyi mindenről lemond az életben hogy neked annyival több legyen. "

Amiről nem tudsz ne szólj bele, ő annyit nem tud megtenni, h elvigyen A-ból B-pontba ha megkérem szépen. Nem túlórázik, minden nap iszik...

Nyilván el fogok költözni, ha meglesz a diplomám, és lesz munkám, pénzem, a megélhetésre, albérletre, de míg nincs, tűrnöm kell. Nekem nem adnak pár milliót, h itt van, menjél.

Köszönöm a kommenteket, érdekesen álltok a dolgokhoz. A 3-as hozzászólónak köszönöm a legjobban ő tudta igazán átlátni ezt a helyzetet, és vele tudok azonosulni.

2015. jan. 13. 23:10
 13/32 anonim ***** válasza:
35%

""21 évesen miért nem a saját férjeddel, gyerekeiddel töltöd az idödet, pénzedet?"

Férj, gyerek????Te hány éves vagy? Egyetemen vagyok III. éves, végzős. Hogy lenne már gyerekem ebbe a korba? Nem segélyből élek majd, bocs..."

Ezektől ne várd, hogy majd ezt felfogják.

A válaszolók többsége buta földtúró paraszt Mucsaröcsögéről, és csak annyit képesek az élettől elvárni, hogy 16 évesen felcsináltatják magukat (jó, ha nem rokonnal!!!), és utána csak potyogtatják kifelé a purdékat meg híznak világgá a zsírtól, közben meg szépen kikulturálódnak az Éjjel-nappal Budapesttől, a Való világtól meg a metiles házipálinkától.

21 évesen ezeknek a tudatlan zselléreknek már majdnem unokája is van...

2015. jan. 13. 23:17
 14/32 anonim ***** válasza:
52%
3-as vagyok. Szívesen és ne vedd magadra a többieket mert nem tudják átérezni a problémádat. Mert igenis probléma, ha mással úgy beszélnek, úgy viselkednek mint egy sz.rdarabbal. És erre nem jogosít fel sem túlóra, sem apai mivolta sem semmi. Normális, tisztességes hangon is lehet közölni a problémákat. És ezek a problémamegoldások, hogy "költözz el", "miért nincs már családod" stb, nevetségesek :D De amúgy a megoldás valóban a költözés lesz, amikor megteheted. Addig meg el kell tűrni amit el kell tűrni. Ez nem egy elkényeztetett kislány hiszti.
2015. jan. 13. 23:21
 15/32 A kérdező kommentje:

13-as! Igen, igazad van. :D

Valóban sok 18-21 éves ismerősömnek van már gyereke, de nekik se szakmájuk, még érettségijük sincs, nem is dolgoznak. Ők konkrétan magyarok. A szerencsésebbek olyan családba születtek, ahol úszik a pénz és így támogatják őket, nincs céljuk, pl. egy diploma, aztán karrier, saját lakás stb. Én nem így akarok élni.

2015. jan. 13. 23:24
 16/32 anonim ***** válasza:
93%
Igen, a család fontos, talán az egyik legfontosabb. Ki hogy látja. A kérdező is a család tagja, az ő dolgai is fontosak, azért mert ő a gyerek (bár ennyi idősen már nem az) nem jelenti azt, hogy minden dolgát a család többi tagja - jelen esetben az apja - dolgai alá kell rendelnie. Nem kevésbé fontos. Egyáltalán.
2015. jan. 13. 23:26
 17/32 anonim ***** válasza:
62%

Úristen, milyen színvonalú válaszok vannak itt! Még a gyakorihoz képest is durva.

Kérdező, felnőtt ember vagy, a saját lakásodban úgy telefonálsz és tanulsz, ahogy akarsz. (Igen,kedves többiek, az ő lakása, mivel ott él. )

Apukád úgy viselkedik, mint egy hisztis gyerek. Szívességet kért, és ha nem ugrasz azonnal, akkor nyafog meg követelőzik. Érdekes módon anyukád fel tudta fogni, hogy most telefonálsz, és mondta is neki, hogy ne zavarjon. Ez alapvető tolerancia, figyelmesség meg türelem kérdése, amivel egy felnőttnek már rendelkezni kéne.

2015. jan. 13. 23:40
 18/32 A kérdező kommentje:

A 3-asnak ismételten köszi!!!:))

Utolsó!

Igen, én is nagyon meglepődtem pár válaszon, pedig évek óta gyakoris vagyok! :D

Igen, mindennek úgy kell lennie, ahogy ő kitalálja, gondolja, és azonnal cselekedni kell.

Köszönöm, neked is. :)

2015. jan. 13. 23:45
 19/32 anonim ***** válasza:
68%

Le lehet pontozni de én nagyon is megértelek kedves kérdező!A hozzászólásokat is csak egy ideig olvastam mert olyan buta emberek vannak itt hogy az valami elképesztő.

Nekem sajnos szerintem még sokkal de sokkal rosszabb.Nem elég hogy régebben nagyon durván bántalmazott most is egy idióta f**z.Egész nap kb ellenőrizget,nézi hogy mit csinálok,benyitogat a szobámba bármi ok nélkül stb.

Na meg állandóan ordibál,kiakad minden szarságon.Annyi jófejség nincs benne,hogy normálisan kezelje a dolgokat.Idegbeteg...poénosan mondok neki valamit erre kiakad hogy ő az apukám és nem a játszópajtásom meg a haverom.Ha már valamire felhúzom a szemöldökömet vagy nem értek egyet vele,teli torokból elkezd üvöltözni mint egy őrült,hogy mit flegmázok.Hát ilyenkor csak röhögök rajta milyen szánalmas.Na persze ekkor is ordibál hogy mit képzelek magamról.

De ezekkel semmit az ég világon nem ér és nem ért el soha.Sokkal többre becsülném,ha nem csak az apám lenne,hanem a barátom is egyben akinek elmondhatok mindent meg poénkodhatok vele.

Sajnos én is egyetemista vagyok,másodéves így nem tudok még elköltözni de már nagyon várom hogy elhúzhassak a francba.De ami van kevés pénzem az is nála van,mert ahogy mondja én úgyis csak elkölteném hülyeségekre...úgy kell könyörögnöm hogy adjon a saját pénzemből,ha kell nekem valami.20/L

2015. jan. 14. 00:09
 20/32 anonim ***** válasza:
67%
Utolsó: ez kimeríti a bántalmazás fogalmát. Nemcsak elítélendő, hanem elvileg büntetendő is Magyarországon, de gyakorlatilag... gyakorlatilag azzal se foglalkozik a rendőrség, ha félholtra ver az apád.
2015. jan. 14. 00:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!