Tényleg túlreagálom?
Figyelt kérdés
tegnap találkoztam a lassan 10 éve nem látott nagybátyámat mert ő azt mondta idézem : kibírhatatlan vagyok és ő mindig is utál és utálni is fog . És ő azt azt mondta megbánta de én ezt most nem értem mit akar ? létszi segítsetek !2014. dec. 30. 12:09
2/6 anonim válasza:
Én meg azt nem értem, amit írtál :S
3/6 anonim válasza:
1. vagyok. Én se értem, pedig esküszöm többször nekifutottam :D :D
Nem is reagált semmit, de azért túlreagált? Mit? :D :D :D
4/6 anonim válasza:
Kérdező: írd le normálisan, ha szeretnél választ. Mikor mondta, hogy kibírhatatlan vagy? Most vagy 10 éve? Biztos volt valami oka, hogy ilyet mondott. Most mondta, hogy megbánta?
Nyilván bocsánatot akart kérni, mert rájött, hogy nincs értelme gyűlölködni.
De mit reagáltál túl??? :)
5/6 anonim válasza:
Változtatok te is és a nagybátyád is 10 év alatt. Mit nem lehet azon érteni, hogy megbánta , amit akkor mondott neked?
Amúgy lehet, 10 évvel ezelőtt valóban kibírhatatlan voltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!