Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » A párom alig foglalkozott...

A párom alig foglalkozott velem az ünnepek alatt. Jogosan érzem magam megalázva?

Figyelt kérdés
28 éves nő vagyok a párom 25 éves férfi.Külföldön élünk most jöttünk haza karácsonyra.Végig jártuk az összes rokonát.Engem csak gyorsan bemutatott és kb annyi volt örüljek neki.Végig a rokonaival beszélt nem foglalkozott velem.Ha beszéltem hozzá se szinte hozzám se szólt.Úgy érzem jobban szereti az unokatesóit mint engem.Sokat mesélt róluk hogy olyanok neki mint a testvérei.DE akkor is ÉN vagyok a barátnője nem?Ha önző vagyok se érdekel de miért nem velem foglalkozott?

2014. dec. 27. 12:54
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Egyedul vagy ?

Tanulj nyelvet dolgozz kezdj onkentes munkaba.

Nem csipem ha no fugg a pasitol es otthon ul es meg panaszkodik brrrr

2014. dec. 27. 13:54
 12/26 A kérdező kommentje:
Tudjátok nincs máshova mennem és soha nem jártam Magyarországon azért függök tőle.Szüleimet nem is ismertem azért esik rosszul hogy nem foglalkozik velem és azért érzem egyedül magam.
2014. dec. 27. 13:56
 13/26 anonim ***** válasza:
47%
Jézusom, az ő érdekében remélem, hogy hamar megszabadul tőled!
2014. dec. 27. 14:01
 14/26 anonim ***** válasza:
36%
szánalmas vagy, remélem kib*sz az utcára
2014. dec. 27. 14:14
 15/26 anonim ***** válasza:
Ha valami bánt, beszélj róla neki. Ha probléma van a kapcsolatban, csak közösen lehet rá megoldást keresni. Én amúgy megértem őt, ugyan én nő vagyok. A kapcsolatait ápolni akarja, és az kiadós beszélgetéseket jelent. Nem értem, mennyiben kellene, hogy veled foglalkozzon egy unokatesós látogatás alkalmával. Érthető, hogy a középpontban az adott unokatesó és az ő megélt helyzetei/élettörténetei állnak. Ha külföldön is éltek, őt érdekli, hogy hogyan boldogulnak a barátai és családtagjai a szülőországban. Téged ez nem érdekel? Ha hozzászólsz egy-egy beszédtémához, akkor már jobban éreznéd magad, ha kukán és passzívan a párod mellett ülsz, akkor saját magadat zárod ki a társalgásból. Esetleg vannak neked is rokonaid, akiket szívesen meglátogatnál?
2014. dec. 27. 14:41
 16/26 anonim ***** válasza:
28%

Kedves kérdező!

Abszolut megértelek. Ha együtt vagytok, akkor akkor is együtt vagytok, ha a rokonait látogatjátok. Igenis az lett volna tőle a normális, ha téged is bevon, es veled is foglalkozik.

Beszélj vele, és mondd meg neki, hogy bánt, hogy magadra hagyott.

Társaságban nagyon lejón az, ha valaki tényleg szereti a párját, mert az folyamatosan érezteti a párjával, hogy fontos neki. Elég neha egy ölelés, simi, pár mondat, és máris jól érzi magát a pár másik tagja is.

Ha ez önzőség, akkor régen rossz.

2014. dec. 27. 15:45
 17/26 anonim ***** válasza:
35%

Kedves Kérdező!

Én abszolút megértem a párodat! Elképzeltem ahogy rinyálsz, szerintem lépj le te előbb, mielőtt megerőszakol! csak egy jó tanács

2014. dec. 27. 16:43
 18/26 anonim ***** válasza:

utolsó, MEGERŐSZAKOLJA????

Hogy jön ez ide?

2014. dec. 27. 17:14
 19/26 A kérdező kommentje:
Én nem tudok kihez menni mivel nevelő szülőknél éltem kicsi korom óta.Van egy bátyám de évek óta nem beszéltem vele azt sem tudom hol lehet.Nekem Ő a családom és ezért esik rosszul hogy nem foglalkozott velem.
2014. dec. 27. 17:48
 20/26 anonim ***** válasza:

Kérdező! Akkor sem várhatod el h minden nap veled legyen és csak veled foglalkozzon. Ha így folytatod el fog hagyni mert nem fogja magát jól érezni h magadhoz láncolod! 28 évesen kicsit érettebbnek kéne lenned!

Azt se tudom elképzelni h amíg itt voltak hozzád se szólt, le se feküdt melléd, mert ez lenne h nem foglalkozott veled. Mivel nincs családod kicsit nyitottabbnak kellett volna lenned az ő családjához, ismerkedhettél volna, beszélgethettél volna ahhoz nem kell a párod!

2014. dec. 27. 17:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!