A párom alig foglalkozott velem az ünnepek alatt. Jogosan érzem magam megalázva?
Egyedul vagy ?
Tanulj nyelvet dolgozz kezdj onkentes munkaba.
Nem csipem ha no fugg a pasitol es otthon ul es meg panaszkodik brrrr
Kedves kérdező!
Abszolut megértelek. Ha együtt vagytok, akkor akkor is együtt vagytok, ha a rokonait látogatjátok. Igenis az lett volna tőle a normális, ha téged is bevon, es veled is foglalkozik.
Beszélj vele, és mondd meg neki, hogy bánt, hogy magadra hagyott.
Társaságban nagyon lejón az, ha valaki tényleg szereti a párját, mert az folyamatosan érezteti a párjával, hogy fontos neki. Elég neha egy ölelés, simi, pár mondat, és máris jól érzi magát a pár másik tagja is.
Ha ez önzőség, akkor régen rossz.
Kedves Kérdező!
Én abszolút megértem a párodat! Elképzeltem ahogy rinyálsz, szerintem lépj le te előbb, mielőtt megerőszakol! csak egy jó tanács
utolsó, MEGERŐSZAKOLJA????
Hogy jön ez ide?
Kérdező! Akkor sem várhatod el h minden nap veled legyen és csak veled foglalkozzon. Ha így folytatod el fog hagyni mert nem fogja magát jól érezni h magadhoz láncolod! 28 évesen kicsit érettebbnek kéne lenned!
Azt se tudom elképzelni h amíg itt voltak hozzád se szólt, le se feküdt melléd, mert ez lenne h nem foglalkozott veled. Mivel nincs családod kicsit nyitottabbnak kellett volna lenned az ő családjához, ismerkedhettél volna, beszélgethettél volna ahhoz nem kell a párod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!