A párom alig foglalkozott velem az ünnepek alatt. Jogosan érzem magam megalázva?
Igen, önző, hisztis vagy! Külföldön éltek, egész évben vele vagy. Pár napig a hozzátartozóival foglalkozott inkább.
"De én vagyok a barátnője". Lehet, nem sokáig már!
Ez sokmindenen múlik. Én pl. még új vagyok a párom családjában, éppen csak be lettem mutatva. Nagyon rosszul esett volna, ha ezután magamra hagy és nem is látom egésznap, boldoguljak az új családban ahogy akarok, találjam fel magam.
Igazuk van a többieknek, veled együtt él, nem szabad önzőnek lenned, ellenben ha nem érzed jól magad, akkor miért nem mondtad második nap azt, hogy te inkább hazamész a saját családodhoz?
Részben megértelek, részben nem. Mi csak az ország másik végén lakunk, a családunktól távol. Én pl. megértettem, hogy a párom inkább a szeretteivel foglalkozik, mint velem, ő viszont végig éreztette, hogy ettől még szeret és velem van, ha mással nem, akkor megsimogatott, vagy hátulról átölelt akkor is, amikor éppen mással beszélgetett. Nekem ennyi bőven elég volt, és a közös éjszakák is, amikor kibontakozhattunk kettesben. A család dolgaiba, régi sztorizgatásokba értelemszerűen nem tudok bekapcsolódni, így sokszor csak ültem és nevettem velük együtt, de ettől függetlenül egy pillanatig sem éreztem azt, amit te.
Te biztos 28 vagy?
Mert kb.egy 5 eves kislany szintjen tudlak elkepzelni.
Vonulj be a szobadba es sirj a sarokban, hogy a parod nem nyalta ki a segged 360°-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!