Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért nem bírja megérteni a...

Miért nem bírja megérteni a családom, hogy utálom a karácsonyt és egyedül szeretnék lenni? Üdv: Egy nem sokára 13 éves lány

Figyelt kérdés
Egyszerűen idegesít, hogy folyton másokat kell hallgatnom, Én meg mindig legyek kussban. És ehhez vágjak jó pofát? Egy ideig úgy tettem de már unom. Most tényleg muszáj mindig vidámnak lenni ha egyszer nem vagyok az? Miért nem lehet békén hagyni? Olyan nagy kérés? Aztán meg még rám haragszanak.

2014. dec. 26. 15:38
1 2
 11/14 anonim válasza:
87%
Neked legalább van családod.
2014. dec. 26. 20:25
 12/14 anonim ***** válasza:
83%
Húúú :D én is sokszor szeretném ha békén hagynának, főleg karácsonykor :D semmi gond nincs, de jönnek a rokonok, meg pofáznak egy órát a semmiről aztán meg elkezdenek kérdezősködni meg ilyesmi... aztán amikor meg vége az érdeklődésüknek akkor meg leszarnak azt legyél boldog...én álltalába be szoktam húzni a szobába és síri csendben csinálok mindent, nehogy eszébe jussak valakinek,mert akkor kezdődhet a jópofizás meg ilyenek mert szinte "leütnek" a hülyeségükkel... 14/l
2014. dec. 26. 23:42
 13/14 anonim ***** válasza:
31%

Tinihiszti. A szülőknek ugyanolyan nehéz elviselni téged.

Én is ilyen voltam ennyi idősen, most a lányom kezdi, kezdem értékelni hogy anyámék ne csaptak agyon engem annak idején.

2014. dec. 27. 00:41
 14/14 anonim ***** válasza:
58%
Na kinőtted?
2021. szept. 13. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!