Egyedül vagyok ezzel?
Figyelt kérdés
Anyának sohasem mondom el hogy épp ki tetszik ilyesmik de igazából nem tudom hogy mért. Ő nem is kérdezi és én meg nem mondom csak ugy hogy jaj akit szeretek az ma ezt és azt csinált.ha lenne most egy kapcsolatom nem hiszem hogy elmondanám neki ugyanis még csak 12 éves vagyok de jó pár barátnőmnek már van barátja.de félreértés ne essen jó a kapcsolatom anyával csak az ilyesféle témákat nem igazán bolygatjuk2014. szept. 20. 16:02
1/5 anonim válasza:
12 évesen én sem beszéltem ilyenekről, és anya sem kérdezett semmit, mert úgy is tudja, hogy tudom hülyeséget, elhamarkodott dolgokat nem csinálok.
És ez így volt a drogokkal és egyebekel sem, sose féltett ilyenektől, mert tudta, hogy engem nem érdekel.
2/5 anonim válasza:
Nem nem bolygatod hanem tudod,hogy úgysem tetszene neki mert még gyerek vagy még kis kamasz sem és inkább hazudnál neki, ne beszélj félre.
3/5 anonim válasza:
Én sem mondom el ezt anyának, mert 1. halálba cikizne vele, 2. elmondaná apának. 16/l
5/5 A kérdező kommentje:
Oké es koszi a válaszokat
2014. szept. 20. 22:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!