Nagyon egyedül érzem magam. Mit tehetnék?
Anyukám alkoholista,így vele már nem beszélek szinte semmit, nem tekintem anyukámnak.Apával ég és Föld vagyunk,sosem voltam vele jóban.Van pár ismerősöm, de egyik se a barátnőm, mindig otthagytak a bajban, egyik se nevezhető igazi barátnőnek. Iskolában így elbeszélgetek a lányokkal, nevetgélünk, de mégis végig egyedül érzem magam, és velük az iskolán felül nem is tartom a kapcsolatot.18 éves, gimnazista lány vagyok, élveznem kéne az életet, vásárolgatni-csavarogni. De nem tudok, egész nap itthon ülök, tanulok-tvzek-gépezek.. Nem tudok senkit se barátnőmnek nevezni, nincs "lelki társam", pedig jó lenne délutánonként összeülni a legjobb barátnőmmel.Már nagyon rossz, kiakarok mozdulni valamerre de nincs kivel.
17/L
Egyedül is ki lehet ám mozdulni.
Csak el kell indulni.És így a legkönnyebb új embereket megismerni.
Írj nyugodtan, ha gondolod. :)
19/L
Én is hasonlóképpen érzek, remélem sikerül minél hamarabb kilábalnod ebből:)
Ha van kedved beszélgetni, nekem is írhatsz:)
20/L
Szia!
Merre laksz? Nem olyan rossz ám a helyzet, mint azt elsőre gondolnád!
Szerintem nem lesz nehéz kilábalni ebből!
Csak egy kicsit mesélhetnél még magadról, esetleg.
Nálam hasonló a helyzet, sőt pont ugyan az (csak nálam az apa az alkoholista), ha találsz valami megoldást vagy, ha csak van kedved beszélgetni írj nyugodtan rám privátban
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!