Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ti mit tennétek a helyemben?...

Ti mit tennétek a helyemben? Ebből óriási balhé lesz ma!

Figyelt kérdés
Előzmény itt van. http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__rokoni-ka.. Anyukámnak szülinapja van,nálam lesz az ebéd.Persze jön tesóm is a lányával.Anyu miatt nem akarok balhét,de már sík ideg vagyok,nem hiszem hogy megállom "röhögés" nélkül a találkozást.
2014. okt. 18. 06:44
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
100%

Grat, ügyes voltál!

Bár én ebéd előtt borítottam volna mindent.

És igazad van, nincs mit beszélni velük, nem is értem a családod. Jól tetted, telefon kikapcs, ennyi...

Sok sikert!

2014. okt. 19. 08:48
 42/46 A kérdező kommentje:
# 40! Nem tudom ki vergődik itt? Nézz már magadba egy kicsit!Én nem kértem senkit hogy tutujgasson,csak feltettem egy kérdést! Itt csak te vergődsz,de senki nem kiváncsi rád!
2014. okt. 19. 09:24
 43/46 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok a frappáns ebédhez kérdező! Nagyon ügyesen eléjük tetted a témát. Most már kevesebb esély van hazudozásra és a hiba rád kenésére a családban.
2014. okt. 19. 10:21
 44/46 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok, hogy ezt tetted, nem kis erő és önbecsülés kell egy akkora döntéshez, hogy helyesen dönts, és véget vess egy ilyen házasságnak.

Megmondom őszintén, ér arra számítottam, hogy mint sok más, kevésbé erős nő, megalkuszol önmagaddal, és minden dühödet a lányon éled ki, a férjedre meg kicsit morcizol, aztán megbocsájtasz..

Szóval elnézést, hogy korábbi kommentemben ezt feltételeztem, mivel konkrétumokat nem írtál, mit tervezel a férjeddel, csak a lányról írtál, erre a következtetésre jutottam.

Örülök, hogy nem mindenki szerint jár még egy esély megcsalás esetén.

Sok sikert! :)

2014. okt. 19. 13:17
 45/46 anonim ***** válasza:
Én higgadtan kanalaztam volna a levest (előtte persze a csajjal szembeültem volna) majd elkértem volna a sót tőle: "Ideadnád a sót? azt hiszem ízetlen a húsod...*mindenki néz rám* ohh...elnézést, nem a maradéknál tartunk? És tényleg, unokahúgi! nem jönnél ki a kertbe, odaadlak a kutyának az a sz_art is megeszi!"
2014. nov. 9. 16:46
 46/46 anonim ***** válasza:
Hogy alakult a családi hangulat kedves Kérdező? Remélem unokahuginak nem túl jól.
2014. nov. 9. 17:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!