Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ti mit tennétek a helyemben?...

Ti mit tennétek a helyemben? Ebből óriási balhé lesz ma!

Figyelt kérdés
Előzmény itt van. http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__rokoni-ka.. Anyukámnak szülinapja van,nálam lesz az ebéd.Persze jön tesóm is a lányával.Anyu miatt nem akarok balhét,de már sík ideg vagyok,nem hiszem hogy megállom "röhögés" nélkül a találkozást.
2014. okt. 18. 06:44
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
100%
Aztán majd meséld el nekünk mi volt ... Hajrá! Ne hagyd magad !
2014. okt. 18. 08:12
 12/46 anonim ***** válasza:
5%

"Ahogy már írták ..tegyél rá magasról ,a 20 éves bige megérdemli a szivatást .. Még van pofája egy asztalhoz ülni veletek .. Válogatott "tréfákban" részesíteném ..Az elé tálalt ételt is jól meghinteném erőssel ...."

Na, én meg az ilyeneken szoktam a legjobban nevetni. Óvodai színvonallal próbálkoznak. Vicces tud lenni, ahogy látszik az erőlködés.

2014. okt. 18. 08:30
 13/46 anonim ***** válasza:
81%
Én nem erőlködnék ... ,hanem ott az asztal túlsó oldaláról mosolyogva mondanám meg az anyjának ,hogy őszintén sajnálom amiért nem sikerült EMBERT faragnia a lányából , csak egy erkölcstelen valakit.. akinek semmi sem szent !
2014. okt. 18. 08:37
 14/46 anonim ***** válasza:
100%

5-ös vagyok. Ne szívasd szét az agyát a lánynak, majd szét szívatja ő magának. Vedd észre a lehetőséget ebben a napban. Anyudat sajnálom, de ha egy nappal később értesül a dologról akkor is ki fog borulni. Ha ma szemtől szembe hozod föl mindezt a témát, akkor senki sem mer nagyot hazudni. A leányzó könnyen előadhatná nem később hogy a férjed egy szemét alak aki erőszakoskodott vele, és ő csak egy áldozat, de például most az asztalnál szemben ülve a férjeddel nem tehetné ezt meg. Te is készülj föl rá hogy esetleg nem csak a családtagok hanem te is meg fogsz lepődni. Például hogy nem csak egy csók volt... Bármi kiderülhet. De az csak jó most.

Legyél úrinő, és ne ribizlizd le a lányt, csak térj ki a részletekre és engedd hogy a jelenlévők vonják le a kövezteztetéseket. Ha leku...vázod még a védelmére kelnek, de ha engeded hogy ők vonják le a következtetéseket rá kell döbbeniük hogy a lány ribizli.

Soha ilyen jó alkalmad nem adódna mint a mai nap. Ha össze akarnád hívni a családod tagjait hogy megbeszéljétek egy kényes dolgot szerinted mi lenne? A fele nem jönne el, egy része pedig tudná hogy miről lesz szó és vagy meggyőzné az elhívottakat hogy ne menjenek mert bolond vagy mostanában, vagy más kibúvót keresne.

Szóval örülj a mai alkalomnak. Anyud egy nappal később is kiborulna , úgyhogy tök mindegy.

A lány lehet hogy nem is megy el. De az sem gond, így is szóba hozhatod, csak ne engedd hogy a következtetéseket a kedves szülei vonják le.

Személyeskedéseket érdemes kerülni, inkább saját magadról beszélj. Például hogy hogy jöttél rá, és mit éreztél. Azt gondoltad hogy annyira nem csúnya lány és biztos lesz legalább egy valaki akinek megtetszene a saját korosztályából és nem kellene más lehetőségek után kutatnia....ezt gondoltad...de hogy pont a te saját párodnál próbálkozik be azt nem.

2014. okt. 18. 09:06
 15/46 anonim ***** válasza:
100%
Én sem talákoznék velük mert vérontást rendeznék, magamat ismerve legalábbis...
2014. okt. 18. 09:10
 16/46 anonim ***** válasza:
32%
A férjed is ott fog ülni az asztalnál? Ha igen akkor ne rinyáljál.
2014. okt. 18. 09:29
 17/46 anonim ***** válasza:
0%
ma 08:37: Ezen nevetnék a leghangosabban. Élvezném, ahogy durran a fejed.
2014. okt. 18. 09:31
 18/46 anonim ***** válasza:
100%
Anyukád tud a dologról? Én megkérném a buli végén a kiscsajt,h maradjon segíteni összepakolni:) Aztán amikor már csak ő van ott meg a férjem (esetleg még tesóm), akkor megmondanám h na segíthetsz pakolni a pasidnak.
2014. okt. 18. 09:37
 19/46 anonim ***** válasza:
86%

14essel teljesen egyetértek.

de jól gondolom, hogy a férjeddel együtt maradsz és megbocsájtasz neki? :/ pedig ugyanannyira, ha nem undorítóbb az ő részéről ez a kis affér, mint a lány részéről.....

a lányt meg akarod szégyeníteni, a férjeddel meg boldogan ülsz egy asztalnál..?

2014. okt. 18. 09:47
 20/46 anonim ***** válasza:
90%
17. ! .. te mit kötözködsz itt ?! Vagy talán te is egy olyan valaki vagy ,akinek semmi se szent . Olyan mint a kérdező által említett "kedves" unokahúg ??? Kíváncsi lennék ,te mit csinálnál ilyen helyzetben ?
2014. okt. 18. 10:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!