Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Szeretett nagybátyám kedden...

Agnetha kérdése:

Szeretett nagybátyám kedden meghalt. Hogy tudnám a szomorú hírt egy képes gyászjelentéssel a Facebookon közzétenni?

Figyelt kérdés
2014. szept. 20. 16:20
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
71%
20-as vagyok,először le kell fényképezned amit fel szeretnél tenni,majd fel kell töltened a gépedre,utána tudod feltenni a fészbukra
2014. szept. 21. 13:54
 22/23 anonim ***** válasza:
84%

Az első benyomásom az volt hogy ez egy nagyon hülye ötlet. De amint tovább láttam a primitív tömeg mentalitáson, rájöttem hogy ez egy nagyon is jó megoldás. Így tudni fogják azok a barátai is akiket csak ő ismert de a családja nem.

Persze, itt jönne az a válasz hogy "de idegenek is látni fogják hur dur", csakhogy nem mindenki egy olyan agyhalott figyelemre kiéhezett kismajom hogy ismeretlen embereket is felvesz facebookon. Szóval ha be van állítva hogy csak ismerősők lássák akkor nem látja senki akit nem érint.

Ez a 21. század, ideje haladni a korral. Tudom hogy ez egy nagy elvárás, mivel ez az ország csak arra képes hogy 50 évvel lemaradjon minden más tisztességes országgal szemben.

2014. szept. 25. 13:20
 23/23 anonim ***** válasza:
Hozz létre itt egy "adatlapot" az elhunytról.http:/www.gyertyalang.hu/ és az adatlapot oszd meg Facebookon. Ez egy remek oldal mert virtuális gyertyát is tudnak gyújtani az ismerősök!
2014. szept. 27. 14:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!