Mit tennétek ebben a rossz szituációban hogy ne legyen sértődés?
Figyelt kérdés
Unokatesomnak oda adtam x dolgot 70.000Ft értékben hogy elcseréljük y dologra de ennek fél éve és úgy beszéltük meg hogy 3hónap múlva hozza az y dolgot de azóta semmi rá irok akkor irja hogy még nem tudott beszélni a sráccal aki szerezné a dolgot stb stb de nekem meg már tököm ki van vele és szeretném vissza kérni csak nem akarok családi viszályt ebből.Várjak még?Vagy hadjam és számitsam tanuló pénznek?Vagy mit tegyek?2014. szept. 6. 19:52
1/4 anonim válasza:
Én visszakérném. Úgy áll a helyzet, hogy az unokatesód éppen átver téged, pont nem törődnék azzal, megsértődik-e azon, hogy rájöttem, és nem hagyom magam.
(Egyébként, csak zárójelben: hadjam = hagyjam)
2/4 A kérdező kommentje:
Azért nem tudom mi legyen mert nem gazdagok ezért lett 3hónap meg beszélve csak lehet még nem szedték össze rá a pénzt és ezért nem is akar vissza írni de ha azt mondaná hogy, figyelj xy időt várj még meg érteném de igy hogy semmit nem mond elég fúra..
Meg igazából attól parázok hogy a családba nehogy ez miatt tartsanak bunkónak
Bocs telórol irok az meg néha kijavit és nem veszem észre.
2014. szept. 6. 20:03
3/4 anonim válasza:
Ez nem bunkóság, persze, hogy szólj. Családban ne legyen már probléma kommunikálni! Megígért valamit, nem teljesítette, nehogy már Te legyél tekintettel a picike lelkére. Ha van valami gondja, majd megmondja, de igazából magától kellett volna.
4/4 A kérdező kommentje:
Meg probálok akkor irni neki,hátha lesz valami
2014. szept. 6. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!