Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit tegyek ha nem bírom a...

Mit tegyek ha nem bírom a nevelőapámat?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem bírom elviselni hogy nekem mindig beleszól hogy mit csináljak. Ha tv-zek,olvasok,zenét hallgatok stb.. Akkor mindig szól hogy csináljam azt amit ő akar és amit én csinálok azt be kell fejeznem mert bűntit kapok érte. És bármit mondok neki bele kell szólni és nekem sosincs igazam. Meg ha eszem vmit akkor mindig mondja hogy minek eszek mert dagadt vagyok. Ebből már tökre elegem van. Mit csináljak???? Segítsetek!!! Köszi!
2014. aug. 18. 13:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Esetleg nem lehet, hogy igaza van? Anyukad mit szol ehhez amugy?
2014. aug. 18. 13:26
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Lődd ki egy távcsővessel
2014. aug. 18. 13:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Hany eves vagy??nevelo.a. van sajat gyereke????
2014. aug. 18. 13:34
 4/4 anonim ***** válasza:
tapasztalatból mondom,mert én se jöttem ki anyám pasijával évekig ráadásul anyám sose mellettem állt ki hanem mellette...hogy sajnos ez nem fog változni és csak akkor lesz nyugtod ha elköltözöl...nálam csak ez jött be..és még így is utálom...amúgy az első két évbe amikor elköltöztem én ki is tiltottam megmondtam anyámnak hogy hozzám ne is hozza mert páros lábbal rúgom ki xD aztán ket év után anyám mindig hisztizett emiatt így néha néha megengedem hogy feljöjjön ő is (kb 3-4 havonta) de kb ennyi
2014. aug. 18. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!