Menekülés itthonról! Mit tegyek ha nem bírom elviselni a nevelőapámat? És anyum sem áll mellém?
érthető sőt halál érthető ! Sztem ha van hova menned akkor menny ne a muteroddal foglalkozz ha sz*rik rád ennyire ! Ők majd ellesznek nélküled is ahogy eddig hanyagoltak !
Wolfhungary
én megértelek teljesen. 20 éves vagyok és 2 éve jöttem el otthonról, mert nem bírtam a légkört. nálunk nem fiú volt a probléma, a nevelőapám szimplán utált és ellehetetlenítette h a legalapvetőbb dolgokat is megtegyem a házban. elég durva dolgokat csinált, amit itt most nem akarok részletezni, de ha gondolod írj privátot, hátha tudok segíteni valamit.
ja és én nagymamámhoz jöttem.
Na, és tartod még a kapcsolatot velük? vagy eljöttél, és azóta nem is hallanak rólad semmit, és te sem róluk?
Azaz igazság, hogy nekem anyummal a kapcsolatom,tökéletes volt, ő volt a legjobb barátnőm, és egyben az anyám is...
Az én nevelőapám...nem bírt elviselni egy pasimat sem, egypár ellett üldözve, bár kezdek bekattanni, de akire most haragszik, csak jó barát. Én is mamámhoz mennék, ha mennék, csak nincs bátorságom...:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!