Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Menekülés itthonról! Mit...

Menekülés itthonról! Mit tegyek ha nem bírom elviselni a nevelőapámat? És anyum sem áll mellém?

Figyelt kérdés
2010. jan. 8. 15:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Attól is függ hány éves vagy? Van hová menned? Ha kiskorú vagy talán a helyi családsegítő.Írj légyszi többet
2010. jan. 8. 15:09
 2/8 anonim ***** válasza:
ismerős helyzet ( nem velem ) ...
2010. jan. 8. 15:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Akkor többet tudunk segíteni.
2010. jan. 8. 15:34
 4/8 anonim ***** válasza:
Sokoldalú kérdés,sokoldalú válasz,írj többet!!
2010. jan. 8. 16:04
 5/8 A kérdező kommentje:
21 éves vagyok. Lenne hova mennem , csak nehezen válok meg anyumtól, bár már 2 hete nem beszélünk. Annyi, hogy kérdezi kérek e kaját...Álmomban sem gondoltam volna, hogy ez így fog alakulni. Egy fiú miatt van...jó barátom, itthon nem szeretik őt, és a nevelőapám összeverekedett vele, rendőrségi ügy meg minden...Anyum erről semmit nem beszél velem...valószinűleg a nevelőapám választás elő állította őt...de amilyen jó volt a kapcsolatom anyummal...Fogalmam sincs meddig fog tartani még...Jaaa...a nevelőapámmal nem nagyon bírjuk egymást, ezt megis mondtuk egymásnak...kb...ennyi...remélem érthető voltam...:)
2010. jan. 9. 12:42
 6/8 anonim ***** válasza:

érthető sőt halál érthető ! Sztem ha van hova menned akkor menny ne a muteroddal foglalkozz ha sz*rik rád ennyire ! Ők majd ellesznek nélküled is ahogy eddig hanyagoltak !

Wolfhungary

2010. jan. 9. 13:34
 7/8 anonim ***** válasza:

én megértelek teljesen. 20 éves vagyok és 2 éve jöttem el otthonról, mert nem bírtam a légkört. nálunk nem fiú volt a probléma, a nevelőapám szimplán utált és ellehetetlenítette h a legalapvetőbb dolgokat is megtegyem a házban. elég durva dolgokat csinált, amit itt most nem akarok részletezni, de ha gondolod írj privátot, hátha tudok segíteni valamit.

ja és én nagymamámhoz jöttem.

2010. jan. 9. 23:41
 8/8 A kérdező kommentje:

Na, és tartod még a kapcsolatot velük? vagy eljöttél, és azóta nem is hallanak rólad semmit, és te sem róluk?

Azaz igazság, hogy nekem anyummal a kapcsolatom,tökéletes volt, ő volt a legjobb barátnőm, és egyben az anyám is...

Az én nevelőapám...nem bírt elviselni egy pasimat sem, egypár ellett üldözve, bár kezdek bekattanni, de akire most haragszik, csak jó barát. Én is mamámhoz mennék, ha mennék, csak nincs bátorságom...:S

2010. jan. 11. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!