Ez pazarlas vagy csak elem az eletem?
Figyelt kérdés
A noverem nagyon bunko velem mostanaban. O harom evvel idosebb nalam es van egy kislanya. Nekem van parom de nincs gyerekunk. A szuleink egyforman tamogatnak minket. En iden haromszor voltam kulfoldon 4-5 napokat europaban fapados repulovel 3csillagos hotelben.
Ok csak a velencei tora mentek 10 napra mert ott van a nyaralonk.
Decemberbe megint tervezzunk egy utazast es szerinte szorjuk hulyesegre a penzt (van megtakaritasunk).
Valoban nem jo otlet?
2014. aug. 11. 22:16
11/11 anonim válasza:
Szerintem is ha megtehetitek menjetek.Szerintem irigykednek picit. Mi csak évente egyszer jutunk el valahová, 4-5 napra.Nincs gyerekünk. De mivel elfáradunk a melóba egész évbe, és 4 csillagos szállodába megyünk a család megszól bennünket, hogy elszórjuk egy havi keresetemet kb. De ha csak a munka van...... nő az elégedetlenség is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!