Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ez pazarlas vagy csak elem az...

Ez pazarlas vagy csak elem az eletem?

Figyelt kérdés

A noverem nagyon bunko velem mostanaban. O harom evvel idosebb nalam es van egy kislanya. Nekem van parom de nincs gyerekunk. A szuleink egyforman tamogatnak minket. En iden haromszor voltam kulfoldon 4-5 napokat europaban fapados repulovel 3csillagos hotelben.

Ok csak a velencei tora mentek 10 napra mert ott van a nyaralonk.

Decemberbe megint tervezzunk egy utazast es szerinte szorjuk hulyesegre a penzt (van megtakaritasunk).

Valoban nem jo otlet?

2014. aug. 11. 22:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem okoz gondot kifizetni az utazast, akkor menjetek! Az elmenyeket senki sem veheti el toletek.
2014. aug. 11. 22:17
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
A saját pénztárcáddal te rendelkezel, nem a nővéred. Nincs hozzá köze egyáltalán.
2014. aug. 11. 22:25
 3/11 anonim ***** válasza:

A világot gyerekkel is lehet látni, de lényegesen nehezebb kivitelezni. Most élhetitek ki magatokat, szerezhettek életre szóló élményeket.

Mindaddig, amíg ezt magatoknak finanszírozzátok és az általános megélhetést is tudjátok magatoknak biztosítani, addig senkinek semmi köze hozzá.

Van, aki utazásba öli a pénzét, van, aki drága tetkókba, vagy más hobbiba.

Nektek még megtakarításotok is van.

Szerintem a nővéred csak egy kissé irigy. Ha nem is tudatosan.

2014. aug. 11. 22:36
 4/11 anonim ***** válasza:

Ha élvezitek s nem veszi el fontosabbtól a pénzt, sőt megtakarításotok is van (nagyon helyes, az kell), ugyan miért lenne pazarlás? Életem egyik legértelmesebb pénzköltése volt egy repülős görög út, fantasztikus élményekkel lettem gazdagabb, azóta is sokszor gondolok rá s még mindig melenget. Ugyanez a szlovén utakkal, mmm...

Fapados repülő, 3 csillagos hotel... Ebben semmi felesleges flanc nincs, viszont bőven elég, engem sose érdekelt a hotelszoba, úgyis kint mászkáltunk :D

2014. aug. 11. 22:41
 5/11 anonim ***** válasza:
67%

Nem tiszta, van pénz meg megtakarítás is de a szülők támogatnak? Miben?

Amúgy bizonyára nem hülyeség az utazgatás bár az évi 3-4-et én soknak érzem, de hát kinek mi a jó.

Élményt biztos ad, de aki hónapokkal az utazás után is arra rejszol annak meg lehet az életével nincs valami rendben.

2014. aug. 11. 22:55
 6/11 anonim ***** válasza:

mig egyedül éltem én is évente 3szor biztos elmentem nyaralni... nem sajnáltam, hogy néha 500 ezret is kiadtam egy- egy utra (mindig egyedül utaztam, imádtam..), nekem is volt mellette böven félre tett pénzem, nem jelentett nagy kiadást..most..hogy férj, baba...háááát nem megyek már nyaralni 3szor :D örülök, ha egyszer eljutunk, az is csak macera nekem..

szerintem ne foglalkozz a növéreddel, most utazz (utazzatok), amig lehet..

az engem is érdekelne, hogy miben támogatnak benneteket a szülök? Oo

2014. aug. 11. 23:17
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem több értelme van élményeket szerezni, élni, boldognak lenni, mint vegetálni.
2014. aug. 11. 23:23
 8/11 anonim ***** válasza:
ez nem pazarlás
2014. aug. 11. 23:38
 9/11 anonim ***** válasza:
ezerszer értelmetlenebb dolgokra költhetnéd, cigi, pia, drogok, túl sok vásárlás. és egyébként is nincs hozzá köze, hogy mit kezdesz a pénzeddel.
2014. aug. 12. 03:01
 10/11 anonim ***** válasza:

Irigy. Lehet, hogy ő is élné inkább a ti életeteket, mint a sajátját, és ti döbbentitek rá, hogy mennyi minden kimaradt/kimarad az életéből. Nem írtál részleteket, de lehet, hogy nem keres jól/megszívta és egyedül maradt a gyerekkel stb., ezer oka lehet. Ne mondja nekem senki, hogy van olyan ember, aki ne szeretne világot látni, utazgatni, csak a legtöbbje automatikusan inkább pazarlásnak titulálja, mert ő max. álmodozhat róla.

OFF: Mi annyira érthetetlen azon, hogy vannak szülők, akik nem filléres gonddal küzdő gyereket támogatnak, hanem csak úgy, azt is, aki nem szorul rá, mert megtehetik?

2014. aug. 12. 06:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!