Miért viselkedik így a lányommal a keresztapja?
Figyelt kérdés
A lányom keresztapja egyszerűen nem foglalkozik a keresztgyerekével.Idén volt szalagavatója, amire nem jött el, mert dolgoznia kellett. Másnap adott neki egy tábla csokit kárpótlásul vagy nem tudom miért. Pár hónappal később volt a ballagása, amit szintén kihagyott a munkájára hivatkozva. Utólag nemhogy csokrot vagy ajándékot nem kapott, de egy puszit vagy egy szál virágot sem. Ez nagyon rosszul esett a lányomnak. Ezután következett az érettségije. Azon a héten még csak fel sem hívta, hogy tartsa benne a lelket vagy valami. Utólag sem kapott se egy jó szót se gratulációt. Tegnap volt a születésnapja, amit egy sms-el rendezett le. A lányom ezen már sírva fakadt és azt hiszi, hogy ő tehet az egészről, ami nem igaz. Az elmúlt években jó kapcsolatot ápoltak, programokra is elvitte időnként. Közel is lakunk egymásoz, ezért gyakran összefutunk. Amikor a lányom megszületett a férjemmel együtt kértük fel a keresztszülőségre, mivel a férjem testvére. Felvilágosítottuk, hogy ez az egész mivel jár. Pl. szeretnie és törődnie kell vele, érzelmileg és ha úgy hozza a sors anyagilag is támogatnia kell, ha pedig velünk valami történik, akkor rá hárul a felnevelése. Ő erre akkor habozás nélkül igent mondott. A férjem 2 évvel a lányom születése után meghalt. Idáig normálisan teljesítette a keresztszülőséggel járó kötelességeit, de most egyszerűen tojik rá, pedig semmi rendhagyó dolog nem történt sem az ő életében sem a miénkben. Egyébként ő is családos ember van 3 gyereke és nekik is vannak keresztszülei, köztük én is. Én mindig igyekeztem teljesen megfelelni ennek, rengeteget törődöm a keresztfiammal, ezért sem értem ezt az egészet. Főleg, hogy a lányomnak nincsen apja, sem pedig egy apakép akire felnézhetne, ezért pláne szüksége lenne a keresztapja támogatására. Ti ezt a problémát hogy oldanátok meg? Vitát, veszekedést nem szeretnék, mivel nem akarom elveszteni a keresztfiamat. Ő nem tehet arról, hogy egy ilyen idióta apja van. Kérlek adjatok valamilyen tanácsot! Már az is megfordult a fejemben, hogy a kezébe nyomok pár ezer forintot, hogy vegyen a lányomnak egy csokor virágot meg egy tábla csokit a születésnapjára, csak hogy a lányom ne kegyen ez miatt elkenődve...2014. júl. 25. 23:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!