Miért viselkedik így a lányommal a keresztapja?
Ha összeszedtél volna egy pasit, meg lenne az apapótló.
Egyébként nézz már magadra. A te gondolkodásoddal van a baj. Ha te ezek után leszarod a keresztfiad, akkor nem a társadalom meg a mit tudom én mi hibája az, hogy ilyen a világ, hanem a hozzád hasonló, bosszú szomjas, nagyképű, "nekem minden jár" emberek miatt.
Én 19 éves lány vagyok. Nekem is van keresztapán, és apám meghalt. Keresztapámmal azóta nem tartjuk a kapcsolatot amióta apám meghalt(3éve). Nem jött el a szalagavatómra/baééagűsomra, mikor apám meghalt fel sem hívott. Tudom milyen helyzetben van a lányod, mert az én helyzetem is hasonló. Hidd el egy idő után meg fogja érteni,hogy vannak ilyen és vannak olyan emberek.
Annak ellenére,hogy 19 éves vagyok én is amellett értek egyet,hogy egy keresztszülőség kötelességekkel kellene,hogy járjon. Nálunk a testvérem 26! éves és még mindig számíthat a keresztanyjára(hozzáteszem én is számíthatok az Ő! keresztanyjára,mert Ő komolyan átgondolta mielőtt igent mondott a keresztszülőségre.) Nem véletlen a nevéből adódóan: keresztSZÜLŐ!!!
A lényeg én is fel tudtam dolgozni,hogy a valódi keresztszüleim nem foglalkoznak velem, szóval ne aggódj a lányod miatt, meg fogja idővel érteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!