Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Egy 13 éves gyerek mi jogon...

Egy 13 éves gyerek mi jogon szól be? Mit képzel magáról?

Figyelt kérdés

Baráti körömben van egy lány, aki állást keres.

Mesélte, hogy egyik nap a testvére kislánya beszólt neki, hogy miért nem megy már el dolgozni.

Párszor találkoztam már a kislánnyal, alapjáraton nincs gond vele, de nagyon el van kapatva - pl. csak márkás és méregdrága cuccokat hajlandó hordani, kétszázezres bringát sírt ki az anyjától, stb.

A történethez hozzátartozik, hogy a testvérnek van egy vállalkozása, amiben négy évig dolgozott a húga (azaz a barátnőm), de a "kedves" üzlettárs kimarta onnan a lányt. Hol az egész napos munkáját tette tönkre pár kattintással, hol a levelezésbe kavart bele, meg hasonlók. Egyébként nagyon sunyi, többször megcsinálta, hogy a cég társkártyájával több pénzt vett le, amivel persze nem tudott elszámolni, de kifogás mindig volt a miértre.

Most alkalmi munkái vannak barátnőmnek, amiért kap némi pénzt, de tényleg jobb lenne valami állandó. Nem válogat, jelentkezett gyárba, pénztárosnak az Auchanba, ügyfélszolisnak a Vodához... Nagyon sok helyre. Borsodiak vagyunk, szóval nem könnyű.

Válaszokat köszi!

2014. júl. 23. 13:26
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Szerintem is otthon hallhat olyat, vagy pont ezt, amiért ez a vélemény alakult ki benne. Azt tudom, hogy barátnőm és a testvére között nem valami fényes a kapcsolat, szóval valószínű, hogy rosszabb napjain a tesó ereszt el bizonyos mondatokat.

Nem találkozok sokat a testvérrel meg a kislánnyal, szerencsére.

2014. júl. 26. 17:05
 12/12 Jack Alvin válasza:
Megkell nevelni!
2014. aug. 11. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!